søndag 2. mai 2010

Noen kort til mamma...

Mamma trengte flere kort. Hun har vært flink til å bruke av de kortene hun fikk til jul. Og i den anledning har jeg laget disse to kortene. 


Her har jeg brukt av de nye papirene til Papirihjertet! Nydelige papir som det er gøy å jobbe med. 

På det øverste kortet har jeg videre brukt blomster fra Prima, brads fra Papirloftet, Martha Stewart-punch og stempel fra Stempelglede. Rosene er kjøpt på e-bay.


På dette nederste kommer blomster fra Kort og Godt, rosene fra e-bay, stempel fra Stempelglede. Jeg har sydd rundt panelene med symaskin. (fryktelig vanskelig å sy i runding...) Og så kommer den lille heklebrikken og den malte porselensbrosjen fra farmoren til min svigerinne. (Og det nederste bildet er forøvrig tatt i altfor sterkt sollys, så der kommer ikke fargene helt til sin rett... men kortet er alt gitt bort, så det får bare være.)

6 kommentarer:

 1. Kjempeflotte kort Grethe! Lekkert når man syr på papir.
  Ha en deilig søndagskveld,
  klem

  SvarSlett
 2. Nydelige kort. Lekker heklebrikke og brosje på det nederste. Nydelig pyntet begge to :)

  SvarSlett
 3. Nydelige kort Grethe! Herlige og duse farger. Er faktisk en veldig god ide å gi bort en bunke kort på denne måten. Har tenkt på det selv, men ikke gjennomført det enda... Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Aaaah de var lekre, ja! Likte blomstene....

  SvarSlett
 5. Kjempenydelige kort, Grethe!! Det nederste ble så fint med hekle brikka!

  SvarSlett
 6. Utrolig nydlige kort!! Herlige farger du har brukt her, og veldig fint å bruke heklabrikke på kortet! Fortsatt god kveld!

  SvarSlett