søndag 23. mai 2010

Fortell historien

ScrappeHuset har stikkord Dokumentasjon i mai. Jeg har laget en LO til følgende utfordring: Finn frem noen bilder fra en hendelse du har lyst til å dokumentere. Fortell oss historien :) Her ønsker vi at det skal være fokus på historien, dvs at journalingen din skal være en stor del av det du lager.

Historien jeg dokumenterer her er da vi skulle få nytt bad i fjor sommer. Badet vårt har vært både lite og dårlig i de fem årene vi hadde bodd her. Vi har snakket om å bygge nytt siden vi flyttet inn, men det har tatt tid. Så ble avgjørelsen tatt, håndverkere bestilt, og arbeidet satte igang. Og vi måtte leve 6 uker UTEN BAD! En utfordring... Virkelig. Men vi dusjet hos alle vi besøkte, og besøkte gjerne ekstra mange disse ukene?? hehe...

Men resultatet ble strålende til sist! Vi er så fornøyd!! Men mens vi var veldig flinke til å dukomentere hva som skjedde underveis i oppussingsprosessen, så glemte vi å ta bilder da badet endelig stod ferdig! Muligens fordi vi da var sååå desperate på en dusj i eget hjem igjen??

Vel, nå står da badet der, så plutselig en dag husker vi kanskje å ta bilder av det?

Ha en strålende dag! - og dusj!!


7 kommentarer:

 1. 6 uker uten dusj hjemme? Det var jammen meg lenge også det da:)
  Herlig dokumentasjon, og en fin LO:)

  Moro at du liker utfordringene våre.

  Fortsatt god pinse til deg:)

  SvarSlett
 2. Flott dokumentasjonsLO. Tøft med verktøyet :)

  SvarSlett
 3. Med 3 barn er det virkelig en utfordring med så lang tid uten bad! Kan tenke meg at det var deilig da det var ferdig!!! Ha en fortsatt god helg Grethe!

  SvarSlett
 4. Så flott!!
  - 6 uker... det var lenge, men bra det ble bra da!! Flott dokumentert iallefall, og så digg med tittelen og det mann og damesymbolene!!
  kult!!
  Og takk for at du er med på utfordringen!

  SvarSlett
 5. Sikke en dejlig historie at scrappe :o) Og badeværelset så virkelig ud til at kunne bruge en modernasering :o) Jeg har aldrig boet uden bad - men jeg har engang boet 2½ år - kun med koldt vand. Nøj, det var rigtig koldt om vinteren :o)
  Rigtig flot LO :o)

  SvarSlett
 6. Helt fantastiskt bra dokumenterat! Så bra att ni tog så många kort under oppussingen!

  SvarSlett
 7. Stilig dokumentasjon.
  Diggbar mann og dame detalj.
  Synes bestandig det er så kult med før og etter-bilder.

  Takk for ditt flotte bidrag. :D

  SvarSlett