mandag 24. mai 2010

Divascrapperier...

Jeg sitter og scrapper Diva-oppgaver for mai. (scrapping.no; 5 oppgaver som skal scrappes iløpet av en mnd) Jeg har ambisiøse planer om å klare det hver mnd... Så langt har jeg klart det en gang. Men kanskje går det denne mnd? Det gjelder å beholde troen! Det er ikke hver mnd tiden strekker til, eller så treffer kanskje ikke oppgavene helt.

Vel, jeg kan da uansett ikke vise frem Divabidragene mine for denne mnd, men jeg har ett fra sist.


Oppgaven gikk som dere kanskje skjønner ut på å la seg inspirere av sangen Dyrene i Afrika. Jeg hadde en million bilder av dyr fra Dyreparken, så da var det klart hva som skulle scrappes. Ikke alle bildene som er like gode da, men noen var det ekstra viktig å få med... Vi fikk omvisning inni tigerburene om kvelden, og vi kom tett på giraffene og sebraene, for de fikk vi lov til å mate. Og disse bildene var jo morsomt å få med på LOen.

Kjenner meg ferdig med dyrene i Dyreparken nå. Det ene papiret jeg har brukt her har jeg forresten spart på i månedsvis for å bruke på dyreparkbilder, og så endte jeg med å bruke bare noen små strimler... haha! Vel, nå kan jeg endelig bruke resten av baksiden, synes nemlig den var den fineste!

Ha en fin scrappekveld.

4 kommentarer:

 1. Kjempefint med alle bildene :)

  SvarSlett
 2. herlig med så mange bilder, og ikke ble det rotete heller.
  flott pyntet i forhold til antall bilder, pynten tok ikke "over" om du forstår.

  SvarSlett
 3. Hvor sejt med et LO med så mange billeder... Og det ser super godt ud med dyrepapiret - selv om du kun brugte en lille smule af det :o)

  SvarSlett
 4. Så flott denne ble med så mange bilder også det morsomme dyrepapiret var jo skikkelig herlig til :) Er veldig misunnelig på at du får scrappet LO - det vil jeg også - jeg lar meg inspirere av deg og skal sette meg ned i helgen :)

  SvarSlett