onsdag 5. mai 2010

I eksil...

Minstemann er syk og mellomste (han med kreft) har skrekkelig lavt imunforsvar akkurat nå. Så da har jeg og minstemann flyktet til besteforeldrene. Vi gidder ikke flere sykehusinnleggelser enn nødvendig, særlig ikke nå på slutten av behandlingstiden. Her hos mine foreldre har jeg knapt med scrappeutstyr, bare stempeltrykk og distress ink... så jeg har litt abstinenser. Men han blir da vel frisk etterhvert, så det er bare å holde ut.

Men enn så lenge kan jeg glede meg over at Tangent har valgt ut min LO til denne ukas Kreative Sjeler inne på scrapping.no. TUSEN TAKK! 

Tangent:
Denne gangen var jeg ikke i tvil om hvilken LO jeg skulle velge. Denne LOen av Mimimusa traff meg rett i hjertet. Den er utrolig vakker, sterk og rørende på samme tid. Jeg satt med tårer i øynene etter å ha sett LOen og lest historien rundt den i bloggen hennes. Harmonien i LOen, med duse avstemte farger, sommerfugler og blomster står i sterk kontrast til sorthvittbildet og livet som blir snudd på hodet. Nydelig symbolikk! Tusen takk for at du deler!


 Ha en strålende dag!


5 kommentarer:

 1. Gratulerer, og det er vel fortjent! En superflott LO Grethe. God bedring til minstemann.
  Klem

  SvarSlett
 2. Bøyer meg i støvet..og god bedring! Håper vi sees på treff!

  SvarSlett
 3. Vel fortjent Grethe! En nydelig lo og en rørende historie!

  SvarSlett
 4. Har du mail, kan jeg sende deg info ang treffet!

  SvarSlett
 5. Gratulerer :) Det var en nydelig og rørende LO!

  SvarSlett