mandag 17. mai 2010

Hipp Hurraaaaa!!

Jeg har gått i tog i dag, feiret stort og ropt meg hes... Når man er foreldrekontakt på 1.trinn så følger det med litt roping. Både for å holde orden på gjengen, og for å lede ann i "Langmyra, langmyra, nøff, nøff, nøff. Ingen skole er så tøff!! HURRAAAAA!" Men det gikk riktig så bra, vi mistet ikke ett eneste barn, det regnet ikke, og vi fikk ropt riktig så mye. Nå skal jeg være stille resten av dagen. Hele familien er forøvrig veldig fornøyde med dagen, så plutselig en dag kommer det en LO fra begivenhetene.

Enn så lenge legger jeg ut en som ble ferdig i går. Jeg startet på denne da jeg var på treff i forge uke. Den er med et bilde der Idunn tuller litt... Bildet inspirerte meg til å lage en LO rundt noen av alle rollene hun fyller.


Hun liker å tulle å tøyse med småbrødrene sine, og er verdensmester til å få dem i godt humør, hun er en solstråle, datter, storesøster, liker å stå opp tidlig, glad i å synge, elev, venninne.... Kunne nok hentet frem enda mange flere, men de er jo bare med som eksempler på alle de rollene hun fyller. Rundt deg, jenta mi, står det maaaange som setter stor pris på deg!

Det ene papiret er fra Prima, det andre husker jeg ikke. Blomstene er fra Prima og Kort og Godt, og swirlen er fra Panduro. Ellers har jeg sydd en kant med symaskin, men den viser ikke så godt på bildet. Mulig jeg skal begynne å sy med litt tykkere tråd, men enn så lenge synes jeg egentlig det er fint med denne vanlige sytråden. Den viser jo godt når du ser på LOen i virkeligheten.

5 kommentarer:

 1. Flott Lo igjen Grethe! Det er nok veldig kjekt for Idunn at du lager en Lo der det kommer frem at hun faktisk blir sett i hverdagen! Ha en fin dag Grethe, håper alt er bedre med Arnstein og at det ikke blir for lenge til neste treff! Klem!

  SvarSlett
 2. Herlig LO i deilige sterke farger!
  Koselig tema her, og et morsomt bilde:)
  Jeg ser sømmen godt jeg, og er enig i at det er fint med den som er. Skulle gjerne hatt den kraftigere noen ganger, men da får vi bare sy over;)
  ha en fin-fin dag, klem

  SvarSlett
 3. for en herlig fargeasterk lo med nydelige kontraster ,utrolig flott bakgrunn til bilde
  herlig alså klem Marion

  SvarSlett
 4. Hvor er den bare skøn. Opsætningen er bare SÅ flot - og jeg kan også godt lide billedet :o)

  SvarSlett
 5. kjempetøft med alle de rollene der ja.
  likte oppsettet og fargene dine.
  og navnet hennes er bare kjempeflott.

  SvarSlett