mandag 11. mars 2013

Tatt av bølgen.

Nå har jeg kosa meg med en skisse igjen. Nok en gang fra Veckans Skiss. Spennende skisse... Nesten litt vanskelig, og da koser jeg meg ekstra. Liker en utfordring.

Her ser dere skissen.

Og slik ble resultatet.


Synes jeg har fulgt den ganske så bra. Endte med å flytte tittelen, for de bokstavene forsvant litt i mønsterarket, så det passet bedre å ha dem på bildet.

Papirene jeg har brukt er MajaDesign. Har hatt dem liggende en stund, og her kom de til sin rett... Ellers har jeg jo ikke brukt så mye stæsj, bare en knapp og en charm egentlig. Men jeg har pyntet med søm, MS-puncher og stanset ut cuttlebugstjerner.

Nå tusler jeg tilbake til scrappebordet. Planlegger nemlig å tilbringe denne fridagen der. JUHU!!

7 kommentarer:

 1. Herlig lo! Flotte papirer og flott pyntet - kult med forskjelloge kantpuncher, det "krøllete" papiret og søm, og herlig med splattene og stjernen!
  Ha en flott dag :o)

  SvarSlett
 2. Denne løste du bra! Har også sett på denne skissa, men ikke landa...Så herlig med litt "knøvling" av papir igjen ;o). Masse god inspirasjon her! Kos dere i kveld! Klem

  SvarSlett
 3. Snygg LO! Gillar hur du skrynklat mönsterpappren och att du placerat rubriken mellan fotona. Det gör att de verkligen hamnar i fokus på ett snyggt sätt! Tack för ditt fina bidrag!

  SvarSlett
 4. Kanonsnygg! Fint med dubbla mönsterpapper. Tack för ditt bidrag till Veckans Skiss.

  SvarSlett
 5. Så flott denne ble, flotte detaljer på denne også :)
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 6. Underbar LO med finaste Maja papper. Me like. Tack för ditt bidrag denna veckan.

  SvarSlett
 7. Super lækkert LO!! Det ser rigtig flot ud med mønstrene rundt i kanten af papiret - og den måde, som det er foldet på.
  Rigtig god weekend :)

  SvarSlett