fredag 19. april 2013

Hurra! Det er vår!!

Jeg gleder meg stort over at jeg nå bare har en liten snøflekk igjen i hagen! Det er bare helt utrolig! Jeg har venta så lenge på våren nå, og har blitt like skuffa hver gang snøen har lagt seg tungt over hagen/hele byen igjen og igjen... Men nå må det da være slutt??

Sist jeg fikk bilder i posten, så var disse med... Einar storkoser seg med den første snøen i oktober/november en gang... 


Det er liksom ikke grenser for hvor gøy den første snøen er, og hvor irriterende jeg finner den i april! Haha...

Her har jeg brukt snøkrystallutstanserne mine fra MS, snøkrystaller fra Papirdesign, stjerner fra samme produsent. Snøkrystallstempler fra Kort&Godt (tror jeg), som jeg har embosset... Og så er papirene fra vårkolleksjonen til Maja design. (ganske sikker på det). Fargene stod liksom bare så utrolig godt til lua til minstemann!

Tusen takk for alle hyggelige og inspirerende kommentarer dere har lagt igjen i bloggen min. Det setter jeg utrolig stor pris på!! Ønsker alle en strålende helg!

4 kommentarer:

 1. OI - denne var lekker! Likte hvordan du har plassert bildene sammen, og måten du har brukt papirene på. Ser så enkelt ut, men jeg hadde ikke klart å komme på det likevel. Jeg føler at det jeg lager blir så "oppstilt liksom".

  Så fint med de forskjellige blåfargene og snøstjernene.

  SvarSlett
 2. lekkert, og det runde bildet er liksom "prikken over i'en" ..herlig fargevalg....nesten så man kjenner kulden gjennom bildet... :o)

  SvarSlett
 3. Knallflott!
  Ha en deilig helg :o)

  SvarSlett
 4. Hærlig lo! Artig blanding av snøfnugg og strjerer:) Lekkert med sømmen!
  Ha ei flott helg!

  SvarSlett