søndag 23. oktober 2011

Vi tar'n

Jeg har nok en gang tatt'n med ScrappeHuset. En kjempemorsom utfordring, og utrolig gøy å se alt som blir til med inspirasjon av en og samme LO.

Denne gangen har jeg latt meg inspirere av oppsettet. I starten var jeg også litt inspirert av fargene, men det skjedde det ett eller annet underveis, og plutselig var det gått over. Her ble det etterhvert en hel del knæsje farger, mange lag, maling og kliss. Bildene er av Arnstein, hadde ikke så skrekkelig lyst til å bli tatt bilde av, tror jeg...


Papirene på denne er fra MyMindsEye. Digger denne serien, og utrolig herlig kvalitet på papirene. det øverste papiret, det med skriften på er fra Tim Holtz. Jeg har også brukt bølgepapp som dere kan se, en hel del gesso og Crackle Paint.


Jeg har også fortsatt en del DottieAnn igjen, og koser meg stadig med å lete denne frem. Synes den gir en utrolig artig effekt. Og knapper!!Nå får vi se hva som blir til på scrappebordet i dag. Gleder meg til noen timer der etterhvert.

Ha en strålende dag!

9 kommentarer:

 1. Flott den var Grethe. Det er alltid artig å se hvor man havner når man først henter inspirasjon et sted. Plutselig bærer det så langt av gårde... hihi. Ha en super søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Så utrolig kul denne var, Grethe!!
  Jeg likte så godt blandingen av farger, hvordan du har blitt inspirert av oppsettet - ja egentlig alt:)

  Takk for at du deltar:)

  SvarSlett
 3. Så utrolig gøy at du har kosa deg med vår utfordring!! Og det kan jeg godt se at du har gjort!! Denne var skikkelig flott!!

  Tusen takk for at du ble med!!

  SvarSlett
 4. En kjempefin LO Grethe!
  Supre bilder, selv om han ikke ville bli med på dem;) og masse kul pynt og detaljer.
  Nå er det natta,
  klem klem

  SvarSlett
 5. Supertøff LO! Ser ut som du har kost deg skikkelig med denna! Klem

  SvarSlett
 6. Denne var stilig.Artigt bilde da.Og sååå liker jeg godt dine farger jaaaa.
  Ønsker deg en kreativ mandag

  SvarSlett
 7. Hei på deg:)
  SÅ leken og flott LO du har laget:) Likte den veldig godt:) Bildene er veldig artige... slike har jeg fått den senere tid av snuppa mi også:P Og fargebruken var bare ultrakul, det samme var pynten på LO`en din:) Tusen takk for at du deltar:) Klem fra Bente

  SvarSlett
 8. Jeg elsker fargene dine her altså! Bildene du har brukt popper liksom så godt frem! :)
  Takk for at du ble med :)

  Klem fra Caroline i Huset.

  SvarSlett
 9. Grethe, denne var KNALL!!!! FOR noen farger. Steintøff side med alt den inneholder. Og de festlige bildene kommer i fokus. :D

  SvarSlett