torsdag 20. oktober 2011

Lag en boks eller eske!

Ny utfordring hos oss i Scrappekammeret! Denne gangen vil vi se at dere lager en eske eller boks!


Det satt langt inne hos meg, for det gjør jeg jammen ikke så ofte, men man må da utfordre seg selv i blant også!Jeg har laget en kortboks. Har sett noen lage slike før. Måtte jobbe litt for å finne malen, men var veldig gøy å lage. Så de anbefales. Oppi er det seks store kort, tre små og tre tags. (Og den skal bli julepresang til noen... hysj...)


Papirene jeg har brukt på den er nyyydelige fra MajaDesign. Jeg slet en hel masse med pynt på selve esken, så det ble til at den bare ble pyntet med thickers. 


Kortene måtte være litt flate, slik at det skulle bli plass til alle i esken, så det er mye chipboard og border og former som er stanset ut med dies og puncher.

Sleng dere med på utfordringen! Premien er lekker!!

3 kommentarer:

 1. En nydelig boks med innhold Grethe. Dette er en super gaveide. Har vært inne på tanken flere ganger, men aldri blitt til at jeg har gjort noe med det. Du inspirerer veldig til å få det gjennomført ihvertfall :-) Ha en fin høstkveld! Klem

  SvarSlett
 2. Åh, denne var suuuperlekker Grethe!!!
  Har hatt sååå lyst å lage en slik, hvor fant du malen?
  Så utrolig koselig å få en slik presang, en perfekt gave!!!
  Ha en fin kveld, og en herlig helg,
  klem klem

  SvarSlett
 3. Så flott denne var! Artig at denne utfordringen kom, kanskje jeg får realisert julegave-planene mine, med denne utfordringen som "pådriver"....

  SvarSlett