onsdag 5. januar 2011

Nytt år - nye muligheter.

Da var det nye året godt igang, og nå også en ny utfordring hos Scrappekammeret! Denne gangen har jeg virkelig kosa meg med bidraget til DT. Oppgaven er nemlig å bruke minst fire blomster, men ingen skal være like!!

Jeg venter akkurat nå på nye bilder i posten, jeg var lei av å blade igjennom bunken jeg hadde, og måtte derfor inn i en gammel bildebunke for å finne bilder til denne LOen.

Dette er Idunn i 2006 (Skrivefeil på LOen, men det er retta nå altså!)


Papirene jeg har brukt er I love Scrap! Virkelig fantastiske papirer! De har tykk og god kvalitet, og så er de litt annerledes enn mange andre.

Mange av blomstene her er fra Prima. De hjertene var noe gammen chipboard jeg hadde liggende, husker bare ikke fra hvilken produsent. Bokstavene er Prima og Adorn it. Jeg har fargelagt tagsene med DistressInk.


Håper mange vil delta på denne utfordringen! Trenger noe blomstrende nå på denne tiden av året!

4 kommentarer:

 1. Nydelig LO med friske farger og flotte detaljer.
  klem :)

  SvarSlett
 2. Herlig med farger og blomster!! Og så er det sååå koselig med "gamle" bilder av barna... Godt nytt år til deg! Snart scrappetreff også nå :-)

  SvarSlett
 3. en flott utfordring for oss som elsker å pynte med blomster, må se litt på denne ja tror jeg når jeg går på fri i morgen tidlig.
  du har lagd en herlig frisk LO, og en nydelig jente.
  ha en flott helg. klem pia

  SvarSlett
 4. Ohh, tycker denna LO var otroligt flott och färgglad! Massor med härliga vårfärger!

  Ha det gott!
  Kram
  Linda

  Ps Tror jag har glömt att tacka för att du deltar i min födelsedagscandy...

  SvarSlett