søndag 18. juli 2010

We are so PROUD of you!

Jeg har laget en ny LO av Idunn. Det har blitt en del gutteLOer de siste dagene, så nå var det fint å lete frem blomster, bling og jentefarger igjen.

LOen er laget etter den siste skissa inne hos Skissedilla. Den er laget av Lene og var aldeles strålende å scrappe etter. Jeg har virkelig storkosa meg med scrappingen i dag. (godt at minstemann var trøtt og sov to timer midt på dagen!!)


På denne har jeg brukt papirer fra BG og Crate Paper. Det grønne papiret med skrift på vet jeg ikke hvor kommer fra, men på det står det mange små sitater som passer sååå godt til at jeg nå egentlig synes den lille jenta mi blir stor litt for FORT! Sikkert ikke den eneste mammaen som sitter med den følelsen.

Ellers har jeg pynta med blomster fra Prima, bling fra Magnolia. Jeg har prikket opp en runding med svart penn og sydd en med orange floss. 


Hjertet her ble litt på en snurr, men det var ikke så enkelt å gjøre noe med det når det først var fast, så det får bare være slik.


Disse utskårne blomstene er fra et WebsterPages papir, og de har jeg løftet opp med limputer og festet en blonde under kanten.

Jeg har videre nettopp kjøpt en stor pose med mesh og dottie ann fra en dame inne på scrapping.no, og merker at jeg liker dottie ann!!! Godt!

Skulle jeg ha glemt noe nå er det bare å spørre!

Nå sitter mannen og ser fotballkamp, så da skal vi ikke se bort ifra at det blir enda litt mer scrapping på meg i kveld!

7 kommentarer:

 1. denne var virkelig lekker. Liker de duse flotte fargene du har benyttet=)

  SvarSlett
 2. Nyydelig side! Likte godt den utklipte blomsten i hjørnet og fargene du har valgt. Vår/sommefornemmelse fikk jeg nå:)

  Takk for at du deltar med oss:)

  SvarSlett
 3. Hvor er den abre flot :o) Den lille cirkel, som du har syet giver lige det sidste - og i det hele taget er alle detaljerne bare skønne :o)

  SvarSlett
 4. Så flott LO du har laget ! Det var kjempestilig med de utklipte blomstene og ringen med søm. Herlig !

  SvarSlett
 5. et herlig oppsett og nydelige farger.
  stilig med oransje detaljer.
  og ja, jeg sitter og med den følelsen at de blir fort store. min "lille" jente har fylt 20, og eldstemann er 22....
  minsten er snart 5, nei det går fort unna ja.
  klem pia

  SvarSlett
 6. Kjempesøt LO du har laget!
  Og for et herlig glis da!!! Digger rundinger, noe med formen tror jeg:) ingen ende:) Masser av flotte detaljer her Grethe!
  Skjønner deg godt jeg, har det likedan her. De vokser fra oss i en superfart, SUKK!
  Sommerklem

  SvarSlett