mandag 1. november 2010

Julebilder...

Jeg scrapper julebilder! Det er bra, for det betyr at jeg ikke ligger et helt år etter med bildene mine... På den andre sider scrapper jeg jo slett ikke kronologisk, så da er det gjerne ikke så skrekkelig bra likevel. Men det er jo koselig med jul, og fint å varme opp litt med fjorårets julebilder.

Den første her er av Idunn som fikk Ipod til jul i fjor. Til sin anti-apple-fars store fortvilelse. Det kommer gjerne frem på bildet her også, at den ene er mer positiv enn den andre.


Til denne LOen har jeg funnet inspirasjon på nettet et sted. Jeg har nemlig liftet noen... Jeg husker bare ikke hvem! Men når jeg finner ut av det skal jeg straks komme med informasjonen!


Den andre LOen er om Einar, og lekekjøkkenet han fikk til jul i fjor. Han sovna nemlig, så han fikk ikke med seg monteringen. Så det var så stas å stå opp 1.juledag!


Ønsker alle en strålende dag!5 kommentarer:

 1. herlige LOer. og det bildet av Idunn og pappa var bare knall da *fnise*
  ha en flott dag. klem pia

  SvarSlett
 2. Skønne Los begge to - og især er billedet på det første rigtig sjovt :) Er simpelthen vild med den måde, hvor de små runde stykker papir er syet på - det må jeg prøve snart :)

  SvarSlett
 3. haha...så morsomt bilde av Idunn! Skikkelig fiiiine LO`er, kult med søm og splætt! Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 4. Kjempeflotte LOer Grethe!
  Herlige bilder og helt sikkert like herlige minner.
  Kult med sømmen rundt bildet.
  Klem

  SvarSlett