tirsdag 8. juni 2010

Resten av Divabidragene mine

... for mai.

Denne er laget etter en skisse... Jeg ble ikke helt fornøyd med denne, men fant ikke helt ut hva jeg ville ha gjort annerledes, så da ble den bare slik.


På den neste var oppgaven å lifte en av mine LOer. Ganske morsomt å skulle lifte seg selv, men jeg ønsket likevel at den skulle bli ganske annerledes. Nytter liksom ikke å ha to like i albumet. Så bryllupsbilde av min søster og mannen sørget for en noe annen stemning enn rotebildet av Einar som skulle liftes.


Så skulle vi inspireres av et bilde av en hvitveis. Jeg fant da frem bilder av Idunn i brudepikekjolen. Rett før hun skal inn i kirka... Dette har hun venta lenge på, endelig skal tante gifte seg! Diktet Symra passet godt til synes jeg!


Og den siste oppgaven var sangen Norge i rødt, hvitt og blått. Og da passet det veldig godt med Einar på 17. mai i fjor. Han var helt overveldet av alt som var å se på den dagen. Særlig ballongmannen med alle der fargerike gassballongene fikk mye oppmerksomhet.


Og siden jeg nå slenger inn en hel masse LOer i ett og samme innlegg gidder jeg ikke ramse opp hva jeg har brukt. Lat... Jatakk. Men om noen skulle lure på noe så er det bare å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan.


Ellers må jeg bare benytte sjansen til å takke for alle de utrolig søte og koselige kommentarene dere legger igjen! Jeg setter utrolig stor pris på hver eneste en av dem! Tusen, tusen takk!

Ha en finfin sommerkveld. Jeg skal benytte tiden til å lage litt kort! Mange spennende anledninger for kort i tiden som ligger foran... Så her er det bare å jobba på!


5 kommentarer:

 1. Knallfine LOer, alle sammen :)
  Ha en fin og kreativ kveld :)

  SvarSlett
 2. Du er bare kjempeflink, Grethe! Og det er en fryd å følge bloggen din!
  Synes spesielt Lo`en av Idunn som brudepike var nydelig!! Hun er en skikkelig hvitveis:-) Synes også Lo`en med Einar og ballongene var knall!!! Vi snakkes! Klem

  SvarSlett
 3. masse flotte LOer her. sikkert litt rart å lifte seg selv ja ;-)
  likte spesielt godt oppsettet på den brudepikeLOen.

  SvarSlett
 4. Hvor er de bare flotte alle 3 - og vidt forskellige. Jeg kan rigtig godt lide det første - det er SKØNT :o)

  SvarSlett
 5. Hej och tack söta du för kommentaren hos mig!! :0)
  Vad mycket fint här finns att titta på!!
  Stor kram Kicki

  SvarSlett