torsdag 3. juni 2010

Hva gjør deg glad?

Egentlig et utrolig vanskelig spørsmål! Ikke fordi jeg ikke vet hva som gjør meg glad, men fordi jeg ikke helt vet hva jeg skal velge ut! Når jeg kikker gjennom bildene mine så er det utrolig mange som kan passe inn under denne overskriften! Så du skal ikke se bort ifra at det kommer flere LOer under dette temaet.

Dette er nemlig en utfordring som nå går inne hos Thats just so cute

Jeg har laget denne LOen. Den handler om min sønn, og alle utfordringene han har hatt med føttene og gangfunksjonen sin siden han fikk kreft. Dette er noe som har bekymret oss (særlig mor) myyyyye de siste to årene. Han har nemlig gått, ikke klart å gå, gått, ikke klart å gå, gått.... i maaaange runder siden han ble syk. 


Jeg blir utrolig glad når han går på sine egne bein! Det er så viktig for ham, og for at han skal kunne henge med i leken sammen med kompisene sine på skolen... Og det er ikke tvil om at han her er stolt av seg selv også. 

LOen er laget med papirer fra Prima, Maya Design, Hartfeltdesign og siste bittelille rest av mitt nyeste favorittpair fra 3ndy! Snøkrystallene er stanset ut med Spellbinders.

Ha en fin dag! Jeg må absolutt rydde huset litt før jeg igjen kan sette meg ved scrappebordet og kose meg.

9 kommentarer:

 1. ååååååå, får vondt langt inn i mammahjertet mitt, men utrolig kjekt å se at denne gutten ikke setter seg ned og gir opp=) en knall flott LO, herlige farger og oppsett. Måtte fremtiden bringe dere masse glede=)

  takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 2. en flott LO, og jeg føler med dere i kampen, eller hva jeg skal kalle det, mangler liksom ord her.
  ei jente i paralellklassen til min 1. klassing har leukemi, og har hatt det en stund. så henne gå en dag, og det var gledelig for hun og strever med motorikken.
  det må være tøft det dere går igjennom nå. sender mange gode tanker deres vei og håper det går bedre og bedre fremover.
  min svoger hadde leukemi som 17-åring og han har ingen fysiske mèn i dag, og nå er han over 40 år.
  klem fra pia.

  SvarSlett
 3. Kjempefin LO
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 4. Det er et virkelig lækkert LO - og jeg synes, at du har løst udfordringen rigtig godt.

  SvarSlett
 5. Nydelig LO; Grethe!!! Vi har jo fulgt kampen til Arnstein på nært hold, og teller ned til "ferdigbehandlet-dag" med dere! Da blir det nok lettere for musklene hans og samarbeide, når de ikke lenger blir dempet med cellegift!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldigner! Vi gleder oss virkelig til han blir ferdig, og satser alt på at musklene da får et mye enklere liv. Beundrer han for å holde på pågangsmotet gjennom denne lange tiden!

  SvarSlett
 7. Så sterkt å lese om gutten din, jeg håper han blir frisk snart! Lo-en er nydelig, og jeg forstår godt gleden ved at sønnen din gjør fremskritt. :)

  SvarSlett
 8. Nydelig og sterk LO! Det er sånne LOer som virkelig blir viktige når vi (mødrene) og de (unge håpefulle) blir eldre og kan se tilbake på minnene som er dokumenterte!

  Takk for at du deltar! :)

  SvarSlett