mandag 19. april 2010

Jeg øver og øver... +award


Jeg har brukt dagen så langt til å øve på distressfargeleggingen min... samtidig som jeg vasker klær. Jeg fant ut at det kunne være lurt å fargelegge det samme stempeltrykket mange ganger, da blir det lettere å se hvor jeg bør gjøre forbedringer. Så, hva synes dere så langt?


Og finnes det noen av dere Moldescrappedamene som har lyst til å gi meg et kurs en dag, så gi meg beskjed! Jeg er egentlig skrekkelig klar for et treff...


Jeg har også fått en award fra Marianne! Tusen takk!


Reglene som følger med er:
1. Give a top ten list of the things that make you happy.
2. Give a top five list over trivia about yourself.
3. Share the award with only five persons and ask them to do the same things.
4. Link the blogs you choose, and link the blog of the person who awarded you.


10 ting som gjør meg glad: Mannen min, barna mine, familieselskap, at vi har et hjem å bo i, og aldri mangler noen ting, at Arnstein snart er ferdig med kreftbehandlingen, scrapping, synge med husorkesteret, lese gode bøker og tanken på at jeg skal til Roma (en gang)

5 ting om meg: Jobber for tiden bare 20%, lager alltid middag til familien, liker ikke å legge sammen tøy, ønsker meg mer scrappeplass, jeg er et familiemenneske!

Og jeg gir denne awarden videre til noen av de scrappedamene jeg besøker bloggene til, og som besøker meg tilbake: Synnøve, Aina, Veronica, Bodil og Randi.


6 kommentarer:

 1. Heia.Du er jo kjempeflink å farge :-)
  Jeg er og klar for treff.

  SvarSlett
 2. Synes du er flink til å fargelegge stempeltrykk! Jeg har ikke tålmodighet til sånt :-) Jeg håper på at jeg kan få igang et treff igjen snart, men må komme meg mer ajour med oppussingen først. Nå skal jeg starte på scrapperommet mitt!!

  SvarSlett
 3. Så flink du er til å fargelegge stempler:) Tør ikke begi meg ut på det der jeg... Også så koselig å få award fra deg da, det setter jeg kjempestor pris på - TUSEN TAKK:)

  SvarSlett
 4. Hei :) Synes du er flink til å fargelegge. Jeg har ikke prøvd denne metoden. Jeg bruker mest Touch Marker.
  Tusen takk for award, den setter jeg stor pris på :) I og med at jeg fikk denne for litt over en uke siden og skrev ting om meg selv da, velger jeg å la den ligge denne gang. Jeg håper det er greit. Du får den selvfølgeig igjen fra fra meg. Og jeg noterer at jeg har fått den av deg i sidebaren min.
  Ha en riktig fin ettermiddag og kveld.
  Klem, Bodil.

  SvarSlett
 5. Synes dette ser skikkelig flott ut jeg!!!
  Moro å se trykkene komme til liv:) Søtt stempel var det også.
  Tuuusen takk for awarden, det var en koselig overraskelse!
  Skal legge den inn i bloggen min!
  Ha en super kveld, klem.

  SvarSlett
 6. Nå ble jeg kjempeglad! Tuuusen takk :-)
  Klem

  SvarSlett