mandag 2. april 2012

Tøysekopp i vinden - og to kort

Min herlige sønn i vinden på Farstadsanden. Elsker de herlige tøyseuttrykkene hans!


Her har jeg brukt et fantastisk papir fra My Minds Eye. I tillegg fikk jeg også brukt noen rester til de små bannerne. Blomstene er fra litt ymse produsenter, noe prima og noe ukjent. Jeg har også brukt bølgepapp, og stemplet med bobleplast.

Og så legger jeg også ut bilder av gårsdagens kortproduksjon.


Ikke ofte jeg gidder å male stempeltrykk, men jeg prøver å bli bedre. Papirene her er rester. Prøver seriøst å bruke opp mer rester... Gjerdet er fra Kort&Godt, blomster fra Prima og WOC. Perlene er Kort&Godt.


Dette kortet er laget til en kollega av mannen. Papiret er fra Papirdesign. Blomstene er fra Prima, WOC og Papirdesign. Stemplene er fra Stempelglede.

Snart ferie... Håper på mye scrappetid!
Ha en super dag!

5 kommentarer:

 1. Denne LOen var bare knalltøff! Bakgrunnen ser ut om den har venta på disse bildene...og gutten vet du jo va vi syns om ;o). Hils gjengen!

  SvarSlett
 2. Ohh!! För en UNDERBAR LO!!! Så läckert papper som du lyft så bra med bubbelplast och wellpapp!! Och sån söt gutt!!! Ljuvliga kort också!!

  Hoppas du får en skön ferie med mycket scraptid - ska vara ledig över påskhelgen så då blir det istället ingen scraptid... :-(

  Kram
  Linda

  SvarSlett
 3. Utrolig herlige bilder! Perfekte farger på en flott lo:)
  God påske Grethe!

  SvarSlett
 4. Kjempe herlig LO med flotte lekne bilder :) Digger det mønsterarket fra MME.
  Konfirmasjonskortene var nydelige.

  SvarSlett
 5. Så flott LO og fine kort :)
  God Påske
  klem :)

  SvarSlett