mandag 11. juli 2011

Minialbum - ScrappeHuset

Nå er vi hjemme fra ferie! To uker på tur er mer enn vi har fått oss på mange år, så i dag var det jammen deilig å komme hjem! Men vi har absolutt hatt det strålende! Ungene har storkosa seg i Danmark. Både sommerhus på Jylland, og senere noen dager på hotell i København har vært TOPP! Vi har tatt ca 1000 bilder, så her skal det bli mye scrapping!

Må si at jeg har hatt litt scrappeabstinens de siste dagene, men har da heldigvis fått shoppa litt, så noe kontakt med scrappeutstyr har jeg jo fått.

Det siste jeg laget før jeg dro på ferie var et minialbum til en utfordring fra ScrappeHuset. Jeg ble først rimelig stressa av hele utfordringen, men etter at jeg kom i gang så storkosa jeg meg med den.

Frem- og baksiden er laget av bølgepapp, og papirer fra MajaDesign.


Her på ringen har jeg festet en søt liten charm jeg laget etter inspirasjon jeg fant på den lokale hobbybutikken; Inspirerende Hobby.


Sidene i albumet mitt er laget av en gammel damaskduk som jeg sydde sammen. (Papp i midten.)

Pynten er knapper, hjemmeheklede blomster og blonder, chipboard jeg har malt og mistet, Primablomster, skjell, perler og bling...Bildene er fra en tur vi hadde til Farstadsanden i fjor sommer. Vi tok så mange fine bilder, så den turen passet det godt å lage minialbum fra.Det ble til slutt ganske mange sider... Dette er et utvalg.Tusen takk for en veldig morsom utfordring!! Nå skal jeg igjen kose meg ved scrappebordet. Masse å ta tak i! Og mange bilder som roper etter å scrappes!


Ha en strålende kveld! NYT sommeren!!

Klem!!

3 kommentarer:

 1. Rålekker Grethe :)Virkelig stilig pyntet, sto i stil til bildene :)

  Så kjekt at dere har hatt en fin tur!

  Klem, Linda :)

  SvarSlett
 2. Utrolig artig og fin bok! Masse fine detaljer her, og flotte bilder:) Morsomt å lage minialbum etter sånne turer! Må nok prøve meg på det jeg også... Kanskje etter denne turen, nå er nemlig vi på ferie i Danmark.

  SvarSlett
 3. Dette var et utrolig flott album - WOW!!! Imponerende!! Jeg har aldri laget slikt album selv - men nå fikk jeg lyst til å prøve:)

  SvarSlett