onsdag 20. april 2011

herlig

På tide med en ny utfordring hos Scrappekammeret. Denne gangen kan du lage hva du vil! Alt er lov! Juhu!Jeg laget denne LOen med bilde av eldste og yngste på. Vi var på tur i fjor sommer, og på toppen fant vi et vann som det var deilig å dyppe tærne i. Herlig!

Papirene på denne er en god del rester. Men på toppen har jeg et nyyydelig ark fra Pion Design. Skulle nesten ikke vært lov å lage så nyyydelige ting som de gjør. (kan jo nesten ikke skjære i dem en gang! hehe...)

Ellers er pynten blonder og tags, bling og blomster fra Prima! Og jeg har brukt av min fantastiske osteklut, og masse metall fra KortHobby.

8 kommentarer:

 1. Å, for en herlig sommer LO! Enig i at de Peon arkene er helt herlige og disse med Forglemmegei på er nok min favoritt! :) Herlig sommerbilde, og metall, blomster og bling er i nydelig harmoni her! Klem

  SvarSlett
 2. aaaahhh Grethe!!! Denne er jo bare nyyydelig!! Digger alt på denne, bildet var også bare skjønt.. God påske til deg og dine :-)

  SvarSlett
 3. Så lekker da , nydelige toner som flyter vakkert mot bilde, tror eg må ha slik gasssak eg oxo er så lekkert det eg har selv er mye fastere i fisken , klem Marion

  SvarSlett
 4. Åhh, helt otroligt nydeligt! Allt er ju helt perfekt her!
  Klem/
  Ulrika

  SvarSlett
 5. Denne var utrolig nydelig! Så den ostekluten ute på den lokale skrappebutikken her i Bergen, men skjønte ikke helt hva den skulle brukes til. (Tror nesten jeg må ha en liten tur ut igjen...) Dette bildet var også veldig sommerlig, og det lengter jeg etter nå! Ha en fortsatt god påske! (Og tusen takk for koselig kommentar i min usle blogg)

  SvarSlett
 6. Så flott denne var, herlig sommerlig!! Heldige oss har jo fått en forsmak på sommer nå :)

  SvarSlett
 7. å herlihet grethe noe så lekkert.
  et smykke av en LO. klem pia

  SvarSlett
 8. Å så mye fint du gjör og denne LO var virkelig nydelig:) Liker ditt valg av farger og detaljer allt blir så flott tilsammen:)

  Tusen takk for ditt besök og din snille kommentar om min brullups eske:) Blev glad for det:)

  Ha en riktig fin dag og hilsen fra Lilla Pyssel Inger:)
  http://scrappingmedinger.blogg.se

  SvarSlett