mandag 2. august 2010

Ferien er visst over...

blir det hevdet. Sukk. Kunne den ikke bare vart en uke eller fem til?

Nå har vi vært en uke i Ørsta og kosa oss sammen med slekta, så da har det blitt lite scrapping. Men det ble to turer innom Familieminner på vei til og fra, slikt er stas for mor!

Men nå har jeg over to dager laget denne LOen av Arnstein. Han er glad i lek og morro, og siden alt blir morsomere når man har noen å leke med, så inviterer han stadig folk med seg på forskjellige saker og ting. Spille spill sammen, se en film sammen, spille wii sammen... hoppe trampoline sammen. osv. Derfor er tittelen på denne "bli med på leiken da vel"


På denne LOen har jeg brukt papir fra (nope - uansett hvor mye jeg vrir hjernen så kommer jeg ikke på det. Og navnet var selvsagt alt skåret bort og kastet...) I tillegg har jeg brukt en bit av en gammel dongeribukse. Vi har en hel del bukser med slitte knær, noen av dem ble shorts nå i sommer...
I tillegg har jeg brukt glimmer mist ( black magic), dottie ann, knapper, brads og noen die cuts fra BG. 

Og så er jeg svært fornøyd med skumgummi-bokstavene mine! De er trykket ut med mitt favorittalfabet fra quic kutz (dragonfly).


Vi håper på litt sommerlige dager selv om selve ferien vår er over. Og i morgen har jeg planlagt å få malt litt i gangen...

Ha en fin kveld.
4 kommentarer:

 1. Denne var kjempeflott Grethe!
  Masse kule detaljer her, og jeg absolutt digger QK-skum-bokstavene dine:)
  Må nok skaffe meg dette alfabetet, love it!
  Klem

  SvarSlett
 2. kjempekul. herlig bilde, hele gutten stråler jo. og LOen er proppfull av stilige detaljer.
  klem pia

  SvarSlett
 3. Hvor er det skønt!! Den røde titel er perfekt til - og billedet er bare skægt :o) Super flot med misten også...

  SvarSlett
 4. Wow, denne var knalltøff!! Likte det alfabetet ditt, ble så fint med skumgummi. Og så masse herlige detaljer overalt! Kult med gongeri og den stjerna! Fin effekt :-)
  Ønsker deg en superfin kveld!
  PS, si fra hvis du planlegger en Oslo tur en gang, da!
  Klem Marianne

  SvarSlett