lørdag 6. mars 2010

Et nytt kort

Jeg har kosa meg med dette kortet det siste døgnet. Det er ikke så ofte jeg bruker stempeltrykk, synes nemlig det er litt vanskelig med denne fargeleggingen. Men det er da bare øvelse som gjelder, så her har jeg øvd! Kjøpte nettopp dette stempelet fra en inne på scrapping.no, og måtte bare bruke det!

Papirene har jeg hatt liggende lenge, de ble kjøpt inn til et lerretsprosjekt, men ble ikke brukt. Nå fant jeg ut at jeg måtte bruke dem før jeg ikke synes de var noe fine lenger... det har nemlig skjedd før. Papirene kommer fra Daisy Bucket designs. Pynten ellers er roser fra ebay, roseknupper fra storyteller, selvheklet blomst, og quickutz.

Stempeltrykket har jeg fargelagt med distress ink og litt glitterlim.


Rekkefølgen på de andre bildene ble ikke akkurat slik jeg hadde planlagt, men bloggen min samarbeider ikke med meg i dag, så det får bare være slik... 1 kommentar:

  1. Kjempeflott kort med mange fine detaljer. Likte godt oppsettet også syntes jeg det var så fint at du har hatt med det hjertet på alle sidene. Og fargeleggingen synes jeg selv er vanskelig, men dette fikk du jo fint til :)
    takk for meg, jeg kommer nok innom igjen ja :)

    SvarSlett