søndag 24. februar 2013

Kortras!!

I dag har det vært en utrolig nyyydelig dag! Så da kan man enten gå ut og nyte været, eller så kan man gjøre som jeg har gjort.... Sitte inne i scrappekroken og lage kort.

Målet var jo å rekke ti kort i måneden... Denne måneden er jo snart over, så her hastet det litt om jeg skulle nå målet. Så da satte masseproduksjonen igang.


Ble da en grei liten haug dette... Og greit å ha liggende for bursdager som kommer.


For jenter. Men supersøte Papirdesigpapir! Pynten er rester som slang på scrappebordet.


Mer for jenter. Med supersøte Papirdesignpapirer. 


Her kommer noen i guttekategorien. Papirene på disse er også fra Papirdesign.


Gutter... Papirdesign!


Litt mindre gutter... Usikker på papirprodusent... Men bystempelet er Studio Calico.


Og så til sist ett med utrolig herlig sjørøverpapir. Digger det!

Og da er det middag... 

Dagslys Paris

Her kommer min aller aller første Studio CalicoLO!! Jeg virkelig koste meg med kitet mitt i går kveld...

Jeg hadde bestemt meg får å bare bruke ting fra kitet, men la til litt stempelsverte og sytråd... Ellers kommer alt fra kitet.

Historien til LOen går slik: Siste dag i Paris, og vi hadde bestemt oss for å se litt av byen. Vi måtte bare bli kvitt bagasjen først, og tenkte vi kunne sjekke inn tidlig. Men på flyplassen fikk vi beskjed om at det ikke nyttet å komme der med bagasjen før 1,5time før flyavgang. Og det fantes ingen oppbevaringsbokser der. Men de mente ganske sikkert at det fantes oppbevaringsbokser på en av de store togstasjonene... Dette ble en dag med ganske mye tog/undergrunn... Så fire timer etter at vi gikk på første toget ved EuroDisney ser vi her ENDELIG dagslys i Paris...


Og konklusjonen er at jeg synes det var veldig morsomt å jobbe med kit! Gleder meg alt til neste kommer jeg... Og enda finnes det timesvis med gøy igjen i dette kitet!!


Utover det er det gjerne påtide å legge seg??

Dette var månedens LO nr 10! Nå mangler jeg bare ti kort for å nå scrappemålet mitt.

fredag 22. februar 2013

Evig din

I dag har jeg fått mitt første Studio Calico-kit i posten!! Gjett om det er en dame som gleder seg til litt scrapping her nå!! Skal kose meg hele helgen med dette kjenner jeg...

Men først en LO som ble ferdig i går.

Det er datteren som har knipset bilde av mamma og pappa, hånd i hånd på ferie... Koselig bilde å scrappe dette. 

Jeg startet her med ukens skisse hos Veckans Skiss, men sporet vel helt klart litt av på veien. Men det er noe av det morsomme med skisser, man aner liksom ikke alltid hvor det tar veien.

Utgangspunktet mitt var en sjablong og Modeling Paste. Men så ble det visst litt Dylusion, litt flere sjablonger, Distress Ink... washitape... 

Og slik endte det.

Og for å prøve å komme tilbake til skissa igjen, så har jeg sydd med symaskin tvers over... i flere runder.


Jeg har dekorert med metall fra Prima, og masse roser fra Papirdesign. Og MS sommerfugler.


Og litt bling må man alltid ha med.

Så da gjenstår bare å rydde litt på scrappebordet, og lete frem godsakene fra Studio Calico!
Ha en strålende helg!!

tirsdag 19. februar 2013

Ribbon and bling med Dream Valley

Jeg fortsetter min jakt på nye (for meg) utfordringsblogger... Og her har jeg funnet en utfordring hos Dream Valley. Den dumpet jeg innom via superflinke Eva Marie sin blogg...

Og nå har jeg laget en LO til utfordring 51: Ribbon and bling.

Og siden jeg har hatt litt vinterferie i dag, så har jeg virkelig kosa meg med denne. I tillegg til litt skrotkasting på miljøstasjonen og en skøytetur med ungene.



Ser nå at bildet ble litt dårlig, så skal seriøst vurdere å ta et nytt i morgen.
Nytt bilde på plass, forhåpentligvis litt bedre...
Men her har jeg brukt av mine lekre, lekre papirer fra My Minds Eye. Jeg har så stemplet med både stempelsverte og maling. Jeg har splættet litt med mist og dylusion, og så har jeg endelig testet "sytråd-ligger-lett-henslengt".


Av pynt har jeg brukt blomster fra Prima, roser fra Storyteller, klokke, visere og metall fra prima...


Blingen kommer fra Wild Orchid Crafts og Panduro. Båndene kommer fra min egen noe overdimensjonerte samling...

Ønsker alle en herlig scrappekveld... Her skal det legges noen meter med taklister.


lørdag 16. februar 2013

Skissedilla #197

Hei, hei! Her var vi igjen!

Jeg har laget en LO til skisse #197 hos Skissedilla. Faktisk litt dilla på skisser for tiden, så slik sett passer jo dette supert.

Papiret ble kjøpt på den lokale scrappebutikken Inspirerende Hobby for få dager siden. Synes det var så utrolig lekkert at jeg for en gang skyld har kjøpt to av samme!! Så da gjenstår det bare å se om jeg klarer å bruke det til noe annet også??

Skissa var kjempelekker, og siden jeg her har scrappet min herlige datter, så ble det plass til en del blomster også!


En del Primablomster, både gamle og nye... I tillegg til halvperler og swirler. Skyene har min gode venninne Liven tegnet til meg! Takker og bukker. Tim Holtz har sørget for billetten! Stemplet også noen rundinger med gesso, som stikker delvis frem bak blomstene.

Og sitatet kommer fra Kaja Finne...



Så da må jeg vel bare krype ned i kjelleren til Glavastøvet igjen, plater tak... HOST! HARK!!

fredag 15. februar 2013

Veckans Skiss...

Først litt skryt: Jeg ble Veckans sällskapstörstande Val... Stolt! Takker og bukker for fine ord!



Tirsdag hadde vi en herlig scrappekveld sammen med herlige scrappedamer... Da hadde jeg med denne ukens skisse, og opptil flere i gjengen prøvde seg på den.


Her er mitt bidrag.


Nok et bilde fra sommerferien. Mye LYD i Euro Disney, men vi fant en stille krok ved inngangen til toalettene... Så her tok vi en liten hvilepause. Og is er da alltid godt!

Her har jeg brukt Tim Holtz kartong, papirer fra My Minds Eye. Washitape, søt ugle og fugl er klippet ut fra en Prima-tag. Ellers har jeg brukt trykknapper, og litt blomster fra Prima og Wild Orchid Crafts.

Ønsker alle en herlige helg!

torsdag 14. februar 2013

Paper Stories: February Sketch Challenge

Jeg fant en utrolig herlig skisse som jeg bare måtte prøve meg på! Utrolig inspirerende DT, så ta turen til Paper Stories...


Jeg fant en bildeserie fra Cannes, og satte igang.

Og slik endte det.


Her har jeg bare brukt restepapir. Blomstene er Prima ansvarlig for. I tillegg har jeg brukt Dylusion, dotter fra My Minds Eye, jeg har sydd en del... Og stjernene er fra Panduro. Det skulle flettes inn et tall, det slet jeg litt med, men fikk det til ved å bruke datoen.

Nå er det vel påtide å legge seg... Natta!



lørdag 9. februar 2013

Barn er barn -Veckans Skiss

Skisseutfordringer er alltid gøy. Og nå prøver jeg meg for første gang på en skisse hos Veckans Skiss.

Og slik ble løsningen min på Skiss#6.


Her har jeg brukt papirer fra My Minds Eye. Jeg har brukt blomster fra Prima og Storyteller, i tillegg til swirler fra Prima... Diverse annet har også funnet veien til denne LOen, blant annet Dylusion, halvperler, gesso - og litt søm...

Bildet er gutta som opplever Cannes... Etter at isen var spist, så var dette det mest interessante. Så barn er barn, uansett hvor de oppholder seg.

Ha en super lørdag!

fredag 8. februar 2013

Skissedilla #196

Etter en travel uke på jobb, så ble det endelig tid til litt scrapping og blogging... Gutta spiller PS3 = fred i heimen! Haha...

Nok en SkissedillaLO. Jeg slo sammen bildene, og slik fikk jeg brukt disse tre fra Euro Disney.


Jeg har brukt diverse restepapir på denne, i tillegg til Dylusion-spray, og noen herlige spreke dotter fra MME.

Ha en super kveld!



mandag 4. februar 2013

Challenge Me Happy #39

Jeg satser på litt utfordringer i februar... Skal holde hardt å rekke 10+10, utrolig få dager i denne måneden nemlig... Så her er det bare å grave frem morsomme utfordringer.

Og da fant jeg denne hos Challenge Me Happy: White Space.

Her er LOen min...


Bildet er fra en vakkert, vakkert sted vi besøkte i sommer. Inni den hytta befinner Arnstein seg. Digger taket, skulle gjerne hatt et slikt.

Her har jeg brukt en del restepapir, og så har jeg brukt mye blomster fra Prima. Blingen er fra Papirdesign. Og så har jeg splættet litt med Distress.

Jeg ser at jeg gleder meg til lenger dager og mer dagslys. Og siden det nå alt er februar, så er det jammen håp!! SNART VÅR!

Ha en strålende kveld!

søndag 3. februar 2013

Scrap that Color -finalebidrag

Jeg laget denne LOen til en konkurranse på scrapping.no.

Herlige farger...


Bildet ble tatt i Cannes, der vi spiste is... Drev en del med det i ferien ser vi av bildene vi har. Synes selv bildet ble litt artig.

Her har vi nok en gang papirer fra My Minds Eye, blomster fra Prima, og perledingser fra Storyteller. Og så digger jeg den lille flasken fra Panduro. Har fylt den med microperler. Hjertet er det Melissa Frances som er ansvarlig for.

Nå skal jeg kose/slække meg og scrappe resten av kvelden, etter en meget innholdsrik helg, der mye dreier seg om bygging og oppussing... TAKK, mamma og pappa!!