torsdag 31. januar 2013

De siste januarkortene...

.....heeeelt på tampen av januar.


Minikort. Pyntet med tape, og blomster stanset ut med retropunch. Grønn kartong som base!


Her har jeg rett og slett brukt mønsterpapiret som base. Minikort dette også. Lekkert papir fra MME. Papirdesignroser og hjerte fra MS.


Og til sist et kort med Primapapir, dette er 6*6. Med MSpunchede sommerfugler, og stempel fra Kort & Godt (bittelitt usikker på det...)

Må finne ullsokker, fryser på beina.
Ha en strålende kveld!

onsdag 30. januar 2013

Flere januarkort.

Flere kort.
Fortsatt av den enkle sorten...


Dette ble laget på en hobbykveld sammen med andre pene scrappedamer. Papiret er vel fra 3ndy? Og den gratulerer-tagen er fra Papirdesign.


Her har jeg brukt papir fra Prima, og så har jeg fargelagt et motiv!! Har brukt mine fantastiske Tim Holtz tusjer!!


Og til sist et sommerfuglkort med Primapapirer. Ble på ingen måte slik jeg hadde sett det for meg inni hodet - men slikt skjer iblant.

Nå skal jeg jammen tusle og legge meg.

Natta!!

tirsdag 29. januar 2013

Scrappemål 2013...

Vel, målet for året gikk på 10 LOer og 10 kort pr måned. 

Siden jeg bestemte meg for dette litt sent, så måtte det bli litt enkle kort denne måneden...

Så her kommer de fire første


Minikort, 4*4, laget med restepapir fr My Minds Eye. Rosen er Papirdesign, og blingen er noe jeg har liggende.


Nok et minikort. Også papirer fra Papirdesign, en knapp jeg sikkret har klippet av fra ett eller annet... Og halvperler.


Her er papirene fra Prima. Den store blomsten likeså, rosene er fra Papirdesign.


Til sist et kort som sikkert kan fungere for gutter også. Med alle de guttebursdagene jeg sender avgårde gutta til, så burde jeg absolutt lage flere. Digger washitape, og stjernene er fra Papirdesign.

Ønsker alle en strålende kveld. Kommer med flere kort i morgen.

mandag 28. januar 2013

Joy!

JanuarLO nr 10! Så har jeg klart scrappemålet når det gjelder LOer! Juhu!!

Dette er en "ryddeLO". Alt som finnes på denne er stæsj og ting og tang som lå på pulten min... Morsom måte å rydde på!


Bildene er minstemann i sommer, vi var på vei for å kjøpe is. Og gikk forbi denne morsomme fontenen.  Einar synes den var veldig morsom...

Papirene er som alltid (nesten) My Minds Eye. 

Og resten er - rester!

onsdag 23. januar 2013

På toppen av Ventemiglia

Sommerferien i Nice åpnet opp for besøk i Italia også. Greit å krysse av to nye land besøkt når man først er ute på tur? (Kanskje viktigst for den yngre garde i gjengen...)

Ventemiglia ligger rett over grensen til Italia (fra Frankrike). Dit tok vi toget, og hadde en kjempefin dag. Ruslet en liten tur, spiste herlig pizza, ble kjent med morsom kokk som laget supersterk pepperolje - i vår familie går den nå under navnet Lorenzo-olje (og produseres på eget kjøkken). Og så fikk vi kjøpt godteri - viktig!!

Bildene er tatt fra et utsiktspunkt vi gikk opp til.


Nok en gang papirer fra My Minds Eye. Blomstene er fra Prima, kjøpt hos Papirihjertet. Klokkene er også fra Prima.

Dette er januarLO nr 9. Den tiende ligger på scrappebordet og tørker, så da er det bare å starte kortproduksjonen om jeg skal nå scrappemålet mitt for januar.

Ha en super kveld. Og takk for besøk og hyggelige kommentarer!!

tirsdag 22. januar 2013

Kaospatruljen på tur...

Mine barn er selvsagt ualminnelig herlige... Men noen ganger er de likevel ualminnelig kranglete, bråkete... og slik som barn skal være.

Her er gutta i en souvenirbutikk i Antibes. "YO!"


De tannhjulene jeg har brukt har jeg tegnet av etter sjablongen mine, og klippet ut av et papir jeg først hadde dekket at washitape i mange forskjellige farger... De knæsje blomstene er fra Prima.

Pilene og snakkeboblen er gammel chipboard som jeg har dekket med tape.

Hos Nordsalten hobbyklubb er alt lov. Så der passer denne inn.


Jeg har forresten laget meg et scrappemål for 2013... Usikker på om jeg våger å skrive det inn her, men kaster meg ut i det. Målet er å få laget 10 LOer og 10 kort hver måned. Så får vi se hvordan det går. Lover å gi beskjed når jeg sprekker. Haha...mandag 21. januar 2013

Sommerdager...

Snart påtide med ny sommerferie og nye sommerbilder?? Jeg scrapper fortsatt Frankrike 2012, men heldigvis er det herlige minner jeg henter frem.

Jeg har laget LO til Skissedillaskisse #194


Sommerdager er uten tvil herlige dager... Slike dager da man håper at tiden kan stå stille. Og sommerfregner dukker opp på nesen... Og resten av tiden handler det bare om sol, sjø, is og nye spennende opplevelser! 

Her har jeg brukt opp siste rester av noen herlige papirer fra My Minds Eye. Ganske fornøyd med at jeg har klart å få hele tre LOer ut av disse. Blomstene er fra Prima og Storyteller. Og så har jeg brukt supersøte metallfuglebur fra Marianne design. Trehjertene er fra Prima.

Ut å nyte sola!

søndag 6. januar 2013

Vakre Nice...

Sitter og mimrer over fantastiske dager ved Middelhavet. Det var utrolig flott å vandre rundt i gamlebyen, både i Nice, Antibes og Ville Franche... 

Her er bildene fra Nice. Gamlebyen og den herlige stranden... 


Her har jeg brukt restepapir, blomster fra Prima og Petaloo - og min kule nettingmaske!Blingen er fra Prima. Nøkkelen og klokken er fra Tim Holtz.

lørdag 5. januar 2013

Skissedilla #191

Jeg har scrappet med skissedilla..

Jeg fikk en herlig scrappepakke i posten fra Papirihjertet i dag!! Og i ettermiddag/kveld ble denne LOen til.

Datteren på stranden i Nice. Gleder meg STORT til det blir sommer igjen.


Papirene på denne er fra My Minds Eye; My Minds Eye: The Sweetest Thing - “About Me” Collage Paper og My Minds Eye: The Sweetest Thing - “Smile” Beam Paper, og blomstene er fra Prima; Prima: Lady Godiva\\\\\\\'s - Coconut og Prima: Perle Bebe - Nature Garden. Ellers har jeg brukt washitape, dottie ann, noen Primatags, og så Dylusionspray...

fredag 4. januar 2013

Med nykjøpt sommerleke..

Nok en LO med minstemann fra i sommer. Her med nyinnkjøpt sommerleke. Og den viste seg å bare bli morsommere og morsommere jo lenger over leggetid han kom!! Haha!! Hørt om uthaling av tid eller??


Her har jeg brukt washitape, bazzill, papir fra MME, og noen blomster fra Prima... Stjernen er Papirdesign, og det er de oransje bokstavene også.

Så da løper jeg for å scrappe enda litt mer.
Ha en fin kveld!! - og helg!

torsdag 3. januar 2013

Jenta mi!

Papirdokkene utfordrer til å scrappe noe jentete nå i januar.

Jeg har en vakker jente, så jeg har scrappet henne. Og utover det er hele LOen ganske jentete synes nå jeg.Bildet er tatt på antikvitetsmarkedet i Nice i sommer. Her var det veldig morsomt å tusle rundt og lete etter skatter... Ganske mye rart samlet på ett sted, gitt!

Papirene er nok en gang MyMindsEye, blomstene er fra Prima og Papirdesign, swirlen er også fra Prima. Halvperlene er fra Staz.

Scrappings!!

onsdag 2. januar 2013

Minstemann med dådyrøynene...

Herlig å scrappe igjen. Vi driver et kjellerbyggeprosjekt, og det har ført til lite scrapping i det siste, men mange fridager har gitt scrappelyst/tid igjen!

Så her kommer alt LO nr to dette året! Så spørs det om jeg får scrappet like mye nå som byggingen snart skal starte opp igjen...

Bildet er tatt på ferie i sommer. Det herlige med dett bildet er øynene til minstemann. Han kan virkelig overbevisningens kunst... Og liker godt å få det som han vil. Og er det virkelig viktig for han, så smeller han til med dette blikket.Papirene her er fra MyMindsEye. Fortsatt min favorittprodusent! Enkelt pyntet, med litt verktøy og stjerner. Noen av dem broderte.


Tusen takk for alle flotte kommentarer dere legger igjen i bloggen min! Det setter jeg utrolig stor pris på!!

tirsdag 1. januar 2013

GODT NYTT ÅR!!

Og hva er vel bedre enn å starte året med litt scrapping?? Måtte være mat, men jeg lurer på om det kanskje begynner å bli fullt nå.

Jeg har laget en LO til So Cute Surprise 12. Det var en skisse, artig med tre runde bilder.

Dette er mellomst, som stort sett så bunnen av Middelhavet de dagene vi var der i sommer. Snorkel er topp!


Papirene jeg har brukt på denne er fra Maja design. Glimmermist passer jo også godt på slike snorkelLOer! Og ellers har jeg brodert stjerner, og jeg har brukt Papirdesign sine halvperler og noen pebbles.

Siste fridagen dette... I morgen er hverdagene her igjen. Det gjelder å nytte tiden bra. 

Ha en super dag!!