torsdag 25. august 2011

Kammerpikenes format...

Jeg henger litt etter her.

Men Scrappekammeret har en ny utfordring gående! Denne gangen utfordrer vi dere til å bruke et annet format en 12*12 og 6*6.

Jeg har laget denne LOen.Bildet er fra ferien i fjor. Idunn og Einar spiser lørdagsgodt i solveggen på Røudøya. (sommerparadis)


Det ble en hel del håndsøm på denne LOen, så det tok sin tid. Ellers har jeg brukt roser fra ebay, DustyAtticChipboard og sommerfugler (husker ikke produsent.)

Sleng dere med på utfordringen da vel!mandag 22. august 2011

Et skryteinnlegg...

Dette er et lite skryteinnlegg. Så alle som ikke liker skryt bare blader forbi.

Jeg har nemlig blitt plukket ut som gullvinner av Anonyme Scrappere sin sommerutfordring!! Og da jeg så premien måtte jeg rett og slett dåne litt. En herlig bunke med MajaDesignpapirer!! Gleder meg noe helt utrolig til timer med koselig scrapping!


Tusen takk for at dere likte bokkortet mitt!

Må skryte litt av at jeg kom med på sliden til ScrappeHuset for Vi tar'n Juli og kom på Topp 5 hos Papirdokkene.

Nok skryt.


Ha en super dag!

torsdag 11. august 2011

Kan i ta en is?

Tenk, i dag er det sol! Helt utrolig. Deilig og varmt også, så nå skal jeg sitte på verandaen og lese et scrappeblad! Mmmm....

Jeg laget denne LOen til denne ukens Skisse-O-Mania. Tusen takk for alle stemmene! Denne uka vant jeg! Så gøy!


Her på denne har jeg brukt litt ymse som jeg fant. Mesh, Dottie Ann, hyssing, litt ting jeg har stanset ut selv... Knapper.


Spør om det er noe du lurer på. Her kaller solen, så jeg tror ikke jeg skal finne frem flere produsentnavn.

Ha en strålende dag, og NYT sola om du er så heldig å ha det du også!

mandag 8. august 2011

Restekort...

I går laget jeg en LO, den kommer jeg sikkert tilbake til senere. Men jeg bestemte meg for at alle papirrestene skulle brukes opp. Så da brukte jeg resten av kvelden og litt av fridagen min på å lage kort.

Seks kort ble det. Og siden papirene var litt slike gøye og fargerike tenkte jeg i utgangspuntet at dette kunne være guttekort til kommende guttebursdager.

Det ene papiret jeg har brukt er fra My Minds Eye, de andre tre er fra serien Playground by Hart. Flott kvalitet og herlige farger.


Til å pynte tok jeg slikt jeg fant slengenede, noen knapper, litt puncede former... Litt bling, scrappers floss...


Jeg brukte også noen av Magnoliamotivene som jeg fargela her en annen kveld. Passet jo til og med supert i fargene!

Så dette var absolutt en super måte å få brukt opp rester på! Ingenting ble puttet i resteboksen, og det er strålende, for der er det fullt for lenge siden!

Så nå legger vi noen barn, og nyter siste rest av fridagen. Ny arbeidsuke starter i morgen. Ha en herlig kveld!

fredag 5. august 2011

Kammerpikenes sommerbilde

Vi i Scrappekammeret har hatt en liten ferie. Nå er ferien over, men forhåpentligvis ikke sommeren. Derfor har vi denne gangen funnet frem et sommerbilde som vi vil at dere skal bli inspirert av.

Jeg har laget denne LOen. Jeg ble inspirert av sommerstemningen, fargene og sommerfuglene på bildet.

Vi fikk denne gangen hvert vårt stempel fra Minne-hjørnet. Jeg fikk et sommerfuglstempel, og det passet virkelig supert inn. Jeg brukte stempelet først til å embosse med hvitt embossingpulver på bazzillen. Så stemplet jeg på mønsterpapir og klippet ut sommerfuglene og brukte de som pynt.

Sommerfuglvinger på snuppa mi ble det også.

Pynten ellers på LOen kommer fra litt ymse steder. Utklipte blomster fra et Primapapir tror jeg, blonde fra en venninne. Prima halvperler, selvlaget blomster.

Kanten rundt LOen er laget av sommerfugler stanset ut med en Martha Stewart punch som jeg så har sydd fast!


Håper du vil være med og leke med oss i Scrappekammeret denne måneden. Gleder meg til å se hva du lager.

Ha en strålende dag!

torsdag 4. august 2011

Skisse og søm hos Papirdokkene

Jeg prøver meg for første gang på en utfordring hos Papirdokkene. De la ut en skisse i dag, og jeg satte igang. Det skulle også være søm på prosjektet. Så her har symaskina mi fått prøve seg... Den fusker litt for tiden, så spørs om jeg bør rense den litt...


Slik ble LOen min. Bildet er av Idunn, på en tur i marka vi hadde i fjor sommer. Det var til og med sol!! *dån*


Papirene er rester fra forige prosjekt, nyyydelige fra Pion Design. Det er enda rester igjen, lurer på hva de skal gå til? Til dette prosjektet heklet jeg en liten blomst...


Ellers er pynten treswirl og sommerfugl fra Patternscape, blomster og bær fra Kort&Godt, perler fra Storyteller.Jeg har også brukt noen av mine hvite knapper og en bling-lenke fra Magnolia. Og litt osteklut bak bildet.


Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen i bloggen min! Jeg setter så utrolig stor pris på dem.

Ha en strålende dag!

onsdag 3. august 2011

So cute colours #8

TJSC-jentene har kommet med en fargeutfordring. Og jeg lot meg inspirere av herlig rosa tyllskjørt og brune bokstaver... Og slik ble dette bryllupskortet til. Det er laget på bestilling, så håper det faller i smak.

Papirene er nyyydelige fra Pion Design. Enda noen det satt langt inne å skjære i, men nå er det gjort, og i kveld skal jeg lage noe av restene.Stempelet her er fra Stempelglede! Mye lekkert har kommet derifra.

Blomstene er fra Kort og Godt. Endelig fant jeg papirer som passet akkurat til disse rosa blomstene. Den boksen har nemlig stått en stund uten at jeg har fått brukt de skikkelig.Ellers har jeg brukt litt bølgepapp, crackle paint og Distress Ink; tea dye og vintage photo. OG en blonde!!

Tusen takk for besøket! Ønsker deg en strålende kveld!