lørdag 30. april 2011

For en fantastisk dag!!

Dette har vært en herlig dag fra start til slutt!! Helt fantastisk vær, og vi har kosa oss ute hele dagen! Vi har fått gjort opptil flere nyttige ting, og vi har grilla og spist is... Sommer er det beste jeg vet!


Kortet har jeg laget for lenge siden - på bestilling.

Nå sitter jeg og strever med noen konfirmantkort, spent på om jeg kommer i mål iløpet av kvelden.

Klem!

fredag 29. april 2011

Min lille febergutt...

Påsken er over, jeg har scrappet masse... men blogging har det vært dårlig med, gitt!



Men denne LOen laget jeg i går. Jeg har endelig fått tak i de nyyydelige blomstene i CorineCollection fra Prima. Så herlige, det var bare så vidt jeg følte jeg hadde råd til å bruke en.



Bildet er av minstemann, tatt en kveld han våknet med feber og ørebetennelse. Smokk hadde han også ser jeg, den er kastet nå... Og selv om han var syk og sikkert hadde skrekkelig vondt i øret, så er slike små øyeblikk som dette gull å ta vare på!

Papirene jeg har brukt er fra I Love Scrap og Vibeke Spigseth. Swirl fra Prima, og tre ulike farger mist.

Ha en strålende kveld og helg!

onsdag 20. april 2011

herlig

På tide med en ny utfordring hos Scrappekammeret. Denne gangen kan du lage hva du vil! Alt er lov! Juhu!



Jeg laget denne LOen med bilde av eldste og yngste på. Vi var på tur i fjor sommer, og på toppen fant vi et vann som det var deilig å dyppe tærne i. Herlig!

Papirene på denne er en god del rester. Men på toppen har jeg et nyyydelig ark fra Pion Design. Skulle nesten ikke vært lov å lage så nyyydelige ting som de gjør. (kan jo nesten ikke skjære i dem en gang! hehe...)

Ellers er pynten blonder og tags, bling og blomster fra Prima! Og jeg har brukt av min fantastiske osteklut, og masse metall fra KortHobby.

torsdag 14. april 2011

Skissedilla #107

En skissedillaLO. Minstemann leker med gamle dukkevogner sammen med søskenbarnet.

Her har jeg brukt mange gamle papirrester, BG, Cosmo, Tim Holtz, 3ndy... Ellers har jeg brukt dabber, mist og chipboard fra cosmo.

Fridag i dag, så her går det i klesvask og kortlaging... Og snart skal jeg hente barn på skolen - dagene går!

søndag 10. april 2011

"shummel"

Denne LOen laget jeg til en konkurranse på Scrapping.no. Men jeg endte med å levere en annen. Veldig gøy med denne washi-tapen synes jeg. Herlige farger, og det gir en artig effekt.

Papirene på denne er vel fra My Minds Eye, og blomstene fra Prima. Knappene oppe i hjørnet er hentet fra skattekista, nemlig de aller fineste knappene.

Tittelen på LOen er vel nærmest selvforklarende. Idunn er utkledt til halloween-bursdag. Og Einar ble ikke ferdig med hvor "shummel" hun var... hehe...

Ha en superduper kveld!

fredag 8. april 2011

Diva - mars

Her er LOene jeg laget til Diva mars på scrapping.no.

Og nå så jeg akkurat at jeg vant avstemmingen denne måneden! Det var utrolig gøy! Tusen takk til alle som stemte på meg.

Den første oppgaven var en fargeoppgave. Og fargene passet akkurat til disse bildene av gutta på tur på Julneset i fjor vår.


På oppgave 2 skulle vi bruke en stoffbit, og under rydding hadde jeg akkurat funnet denne blomstrete lille lappen. Og den passet godt.


Siste oppgave var å bruke to bilder. Og jeg er da enda ikke ferdig med disse bildene fra Farstadsanden, var nemlig såååå mange fine bilder derifra. Må nok dit til sommeren igjen...


Ha en strålende kveld, og tusen takk for besøket!

torsdag 7. april 2011

GUUULT!!

Det er snart påske, det er vår, og GULT er en herlig farge. Jeg har latt meg utfordre av TJSC og har laget et kort som er gult!


Papirene har jeg hatt liggende lenge. Det er BG og My Minds Eye som står for dem. Ellers har jeg brukt blomster fra Prima, Storyteller og ebay. Og den herlige sommerfuglen til Martha Stewart!

Ha en strålende dag!

tirsdag 5. april 2011

Kammerpikene drømmer om sommer...

Klar for en ny utfordring? Denne her var iallefall jeg mer enn klar for. For denne gangen har vi kammerpikene latt oss utfordre av Sommerdrøm!

Her ser dere mitt bidrag. En LO med osteklut, blonder, primablomster og papir fra docrafts. En bit av en gammel bukse og mist har jeg også brukt.

Bildet er fra Farstadsanden. Kombinasjonen vind og sol gav lue og nakne føtter!! hehe...

Nå lader jeg opp til en hektisk avrunding på dagen, men satser på en rolig time eller to med scrapping for mor før natta kommer.

Ha en super kveld!

søndag 3. april 2011

Endelig sommer...

Her i huset venter vi på sommeren. Veeeldig. Her en dag snakket jeg med noen som gjerne ville ha snø til påske, grøss... Nok snø nå! Enige?

Vel, det passer seg med en slik sommerLO da, for å korte ned ventetiden ltit. Denne ble laget til en konkurranse på scrapping.no.

Blomstene er Prima, jeg har prøvd PanPaste, og sommerfuglen er stanset ut med en MarianneDesignDies.

Natta...