mandag 28. februar 2011

Et lite ras av kort...

Har vært produktiv på kortfronten i det siste... Her kommer resten.

Og da er det vel helt seriøst på tide å legge seg, slik at man blir klar for ny uke...


lørdag 26. februar 2011

Jeg har liftet Pia!!

Pia vant hos Scrappekammeret med denne herlige vinterLOen for noen uker tilbake. Og vi kammerpikene fant ut at det ville være gøy å lifte vinneren!


Så slik ble denne LOen til... Pia måtte nøye seg med hvitt og en tilleggsfarge på sin LO, men jeg har slått meg litt mer løs med farger.Bildene er tatt på Moldejazz i sommer. Fast innslag med slike lange klissete godterier kjøpt hos gateselgere.

Her har jeg brukt en bit av en gammel bukse, bånd i herlige farger, noen papirrester (Tim Holtz og en annen prosusent jeg ikke husker...). Stjernene er klippet ut fra et Papirdesignark, og dekt med Crackle glue... Og så har jeg brukt noe bling fra Prima (e-line).

fredag 25. februar 2011

Birthday Wishes...

Har dere lagt merke til at Prima har kommet med en hel masse nye og svært flotte blokker med 6*6 papirer?? Vel, det har jeg... Så da måtte jeg skynde meg å bruke opp noen av de gamle. Hehe... Så nå har jeg laget kort, i en hel uke, det er snart på tide å kjøpe noen av de nye blokkene.

Her kommer ett av kortene, og på dette har jeg også brukt ostekluten min.
Dette er første gangen jeg har prøvd meg på criss cross card, veldig morsomt, så det gjør jeg nok igjen!


Nå skal jeg nyte helgen. Og det håper jeg dere også kommer til å gjøre!


torsdag 24. februar 2011

Skissedilla #100

Skissedilla feirer at de nå legger ut skisse nr100! Så denne gangen kunne vi velge mellom alle de 99 tidligere skissene!

Jeg valgte denne!

Og her er LOen min. Bilder av Arnstein fra en av de første varme sommerdagene i fjor... Vi gikk en tur, og hadde en sååå fin dag.Her har jeg brukt av mine nyeste Cosmo Cricket papirer, og så brukte jeg Cuttlebug-stjernediesen min til å stanse ut stjerner. De er dekt med Diamond Glaze. I tillegg har jeg sydd, mistet og stemplet med gesso...

Ha en strålende kveld!!


mandag 21. februar 2011

Osteklut...

Det kommer da stadig noe nytt. Det har blitt hevdet at scrapping derfor er en dyr hobby. Men det kjenner jeg meg overhodet ikke igjen i... eller noe sånt... hehe...

Vel, ScrappeHuset har hatt besøk av Hilde, og hun introduserte ostekluten. Koster bare 20 kr, så det er jo nesten ingenting! Så dette måtte jeg prøve. Og det var veldig gøy. Nå har jeg prøvd meg på flere ulike prosjekter, de fleste må vente til senere... Men mitt første osteklutprosjekt var en lift av en av Hilde sine LOer.


Her har jeg liftet Hilde sin LO Marmaris...

Bildet er av mine to grindbarn. Fast tradisjon når vi skal kjøre på tur til setra at de spretter ut av bilen for å åpne grinda. Og om de er heldige klarer vi å skrape sammen noen grindpenger også. ( Ikke alltid like enkelt i disse bankkorttider...)

Ostekluten viser kanskje ikke kjempebra på bildet, men den er der altså... Ellers har jeg brukt papir fra Pion design, blomster fra Prima og Kort &Godt, litt mist og litt forskjellig.

I dag har jeg hatt meg en skikkelig scrappedag. Jeg har hatt fri, og latt huset flyte og bare kosa meg med kortlaging!! Deilig måte å lade opp til en travel uke på!

Ha en strålende kveld!


Vinner av RAK!

Bursdagsfeiringen til Scrappekammeret ble da virkelig en suksess! 83 stk meldte seg i tråden min!

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene! Veldig gøy at dere var med på hoppingen!

Nå har jeg trukket vinneren, Random.org fikk gjøre jobben...


Og vinneren ble

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nr 83 Scrappetrollet

Mail meg adressen din på glj@operamail.com, så skal jeg sende pakken avgårde til deg!

Ønsker dere alle en strålende dag!

søndag 20. februar 2011

Kammerpikenes begrensning...

Tid for en ny utfordring hos Scrappekammeret, og denne gangen har vi lagt inn en begrensning... Du må finne plass til en tag på prosjektet ditt.

Her i huset rydder og kaster vi ting for tiden, og i prosessen så fant jeg denne gamle oppslagstavlen... Og jeg fant ut at den måtte kunne brukes til noe. Så da ble den til et veggbilde med våre VIP'er på...


Jeg malte den først med gesso og litt crackle paint. Så ble den pusset, og til sist svertet med litt tea dye. Papirene jeg har brukt kommer fra 3ndy og Pion design. Blomsterranken er fra Prima.

Kast deg med på utfordringen da vel!

Tusen takk for alle de flotte kommentarene dere legger igjen i bloggen min! Veldig koselig!

Ønsker dere alle en super kveld!

lørdag 19. februar 2011

Jeg tok'n jeg også...

ScrappeHuset har en ny fast post de kaller Vi Tar'n. Der har de funnet en LO de liker som de lar seg inspirere av. Denne gangen likte jeg utfordringsLOen veldig godt, og måtte prøve meg.

Denne LOen har Frynologia laget...


Jeg lot meg inspirere av oppsettet, og litt av fargene.

Bildene er av minstemann som klatrer i berget sist sommer. Han strevde en stund, og var veldig fornøyd med seg selv da han lykkes...

Papirene er stort sett 3ndy tror jeg. Og blomstene er fra Prima. Swirlene bak bildene har jeg embosset med embossingpulver fra Ranger.

Ha en strålende dag!!

fredag 18. februar 2011

Tull og tøys! - med bølgepapp...

Scrapperiket har nå en utfordring der man skal ha bølgepapp med på prosjektet. Og bølgepapp er gøy!

På LOen min har jeg stemplet med bølgepapp, brukt bølgepapp som bakgrunn, og jeg hadde jammen også noen bølgepappbokstaver!


Ellers fikk jeg akkurat en stoor ladning med herlige nye mønsterpapir fra Papirgleder. (Fikk rabattkort på treffet, måtte jo handle slik at jeg kunne spare noen penger... Merkelig, men mannen skjønner ikke denne logikken. hehe) Men her har jeg altså brukt noen av disse nye papirene, disse er fra My Minds Eye! Er de ikke fargerike og flotte??

Nå skal jeg jammen scrappe enda litt mer. Deilig måte å roe ned etter en travel uke på...

Ha en strålende kveld!


Husk forresten å delta på Scrappekammeret sin bursdagsbloghopp! Enda noen dager igjen...


mandag 14. februar 2011

Juleposen...

Da Einar kom hjem med julegaver fra barnehagen, så lå de i en papirpose som han hadde malt så lekkert! Nå etter jul har denne posen slengt litt rundt her... Jeg har ikke helt fått meg til å kaste den, men hvor skal man liksom oppbevare alle disse skattene??

Så kom jeg på den ideen å scrappe et av juleforberedelsesbildene av ham på den. Enkel pynt, for jeg ville jo ikke dekke over for mye av den lekre kunsten hans.


Men ble da ganske så fin synes mor. Nå henger den på veggen over senga hans, og han kikker på den hver kveld.

I dag er vi hjemme fra barnehagen med litt feber. Akkurat nå har han sovna, så jeg har fått vasket alle soverom og nå litt tid til bloggerunde også... Får håpe han blir frisk og rask igjen snart.

lørdag 12. februar 2011

Skissedilla #98

Denne uka ble jeg endelig ferdig med skissa til skissedilla i tide... Jeg har laget en LO med bilder fra sist vinter. Jeg og to av barna hadde oss en aketur på skoleplassen. En deilig dag med sol! Det har vi forresten hatt i dag også!! Jeg har kjøpt meg ski, og vi har vært på tur med hele gjengen!


På denne LOen har jeg brukt av Vibeke Spigseth sine nyyydelige vinterpapirer. Usikker på hvor mange av dem jeg har brukt nå, men nå er det iallefall tomt. Ellers har jeg brukt blomster fra Prima og snøkrystaller trykket ut med Spellbinders og QK.


Da jeg var på treff så kjøpte jeg noen slike dingser som jeg kan prege i papirer før jeg skal sy for hånd. Her har jeg brukt begge to. En for å lage den sikksakk kanten, og en til bølgekanten rundt LOen. Jeg er jo veldig glad i å sy på LOer, så disse likte jeg. Må nok innom StampersHeaven for å kjøpe meg flere...

Et nærbilde til... Snøkrystaller og blomster...

Ha en strålende kveld!

fredag 11. februar 2011

Mer bursdag.

Da jeg jobbet med mitt DT-bidrag til bursdagsutfordringen til Scrappekammeret ble det laget noen LOer på veien. Jeg fant liksom ikke helt formen på denne. Her får dere de to forkastede bidragene mine.


Koselige å ha i album er de da uansett... Det er jo bare positivt å få scrappet flere bilder.


Nå er planen å kose seg i sofakroken. Jeg holder på å montere ett strikkeprosjekt.

Helt på tampen kan jeg jo litt stolt nevne at jeg nettopp vant et kit inne hos Scrapperiket! De likte min LO "snart var det tusen barnespor der ute". Tusen takk!!

Ha en fin kveld.

torsdag 10. februar 2011

"Sjøl"

Her har jeg laget en LO om min herlige sønn Einar. Han liker best å gjøre ting SJØL! Særlig å spise yoghurt... Det er da for all del det beste for alle at en slik liten kar klarer ting selv, så vi protesterer jo slett ikke.

I dag da vi var på butikken tok han seg en ekstra runde på rullebåndet. Opp og ned helt alene... Stolt og glad etterpå. Og svært fornøyd med å ha både mamma og pappa som publikum.


Denne LOen laget jeg på treffet. Til en skisseutfordring. Jeg var så fornøyd med å finne dette papiret fra Melissa Frances, for det har akkurat den samme fargenyansen som den blå bodyen til Einar.

Ha en super kveld!

onsdag 9. februar 2011

Noen kort...

Jeg har laget noen kort i det siste. Her kommer de jeg ble mest fornøyd med. Har kosa meg litt med Magnoliaene mine... Og litt hekling og slikt.
Takk for besøket!!


Ha en strålende dag!mandag 7. februar 2011

Sommer på sjøen

Noen lengter helt klart etter sommer... For på treffet sist helg ble det scrappet opptil flere sommerbilder.

Dette er Arnstein ombord i båten til morfar. Nydelig dag var det også. Typisk han å kikke over brillekanten på denne måten.

Gøy med mist, washitape og Dottie Ann. Litt usikker på papirprodusent... Ting skjedde fort på det treffet. hehe...søndag 6. februar 2011

Idunn møter havet


Denne LOen begynte jeg på da jeg var på treff sist helg. Og nå er den ferdig.

Bildet ble tatt da vi var på Farstadsanden i fjor sommer. Ungene var litt sånn småsure hele turen mens vi kjørte dit. Det er nemlig et stykke fra her vi bor, og de kunne ikke skjønne poenget med å kjøre nesten en time for å komme til en strand... Vi har jo strender her også! Men da vi endelig kom frem hadde de en strålende dag! Litt spesiell strand dette, og det gjorde inntrykk at vi nå kunne skue utover det store havet... Ikke bare lille Moldefjorden.

Blomstene på denne er fra Prima. Knappene fra venner og kjente. Skjellene er det Kort&Godt som har sørget for. Alfabetet er mitt favorittalfabet; Washington...

lørdag 5. februar 2011

Utfordring #24 Kammerpikenes bursdag! Med BLOGHOPP!!

Nå har Scrappekammeret vært en realitet i ett helt år! Jeg har ikke vært med på reisen så lenge, men gøy å markere slike dager uansett! Nå har vi akkurat satt igang en ny utfordring, nemlig BURSDAG!

Kammerpikene har alle latt oss inspirere av ordet bursdag, og mye flott har blitt laget.

Jeg har scrappet et bilde fra min bursdag, det morsomme var at vi ikke hadde noen bilder av meg - fra min egen bursdag! hehe... Men hadde et bilde av datteren min da. Og hun feirer dagen!!


Så nå har dere alle anledning til å la dere inspirere av ordet bursdag, og lage hva dere vil! Vi gleder oss til å se!

Men det stopper ikke her! Dere har også anledning til å bli med på BURSDAGSBLOGHOPPEN vår! Alle kammerpikene har satt sammen noen flotte RAK, og de kan dere være med å vinne! Legg igjen spor etter deg under her, så kan du være med å vinne denne RAKen fra meg.


Herifra kan dere hoppe videre til Linda K. Ta hele runden, så får dere mange vinnersjanser! Men husk!: Legg igjen spor etter dere...

Ha en strålende dag videre! - med eller uten storm...

torsdag 3. februar 2011

Mer fra treffet!

Det ble da produsert mer enn en LO på treffet, og i dag har jeg hatt fri - og mulighet til å ta bilder midt på dagen!


Denne ble jeg fornøyd med. Jeg likte den vårlige fargen godt... Og det var morsomt å finne frem masse at det grønne stæsjet mitt. Og det som ikke var grønt fra før, det ble det.

Historien er min herlige lille sønn som er så glad i rips. Han fikk stadig beskjed om å ikke spise de grønne. "Neida!" Svarte han, men han gjorde det nok likevel ja.


Så da går jeg og vasker badet. Ha en strålende dag!!