onsdag 29. desember 2010

God romjul alle sammen!!

Håper alle koser seg og nyter dagene. Vi har jo styra så fælt for å komme hit, så nå gjelder det å kose seg!Vi koser oss iallefall! Hadde en veldig fin julekveld. I romjula har vi hatt besøk, vært på besøk, juletrefest, spist, spilt spill, testet nye julegaver, aka i bakken, og i dag ble det også skitur på småguttene! Einar fikk ski på beina for aller første gang, og Arnstein var på sin første tur siden han ble syk for tre år siden. Begge klarte seg veldig bra, og siden vi stoppet mens leken fortsatt var god så blir det nok snart flere turer også.


I går kveld satte jeg meg ved scrappebordet for å lage noen kort. Jeg manglet bare 6 kort før jeg hadde laget 100 kort i år, og det ville være for dumt å stoppe der... Så da lagde jeg disse minikortene. Var litt lei julepapirer, med disse fra Jack 'n Jill er jo bare herlige!


Så det ble en søt liten serie med bursdagskort. Slikt er jo alltid greit å ha på lur.


Nå skal jeg ta meg en tur på hobbybutikken, det går rykter om romjulssalg, og jeg har fortsatt litt igjen på et gavekort...
Ønsker alle en strålende dag! Tusen takk til alle som har fulgt meg gjennom 2010. Ønsker dere alle et GODT nytt år!

torsdag 23. desember 2010

Fire julekort.

På tide å slutte med julekortene snart... Men jeg er bare 6 kort ifra å ha laget 100 kort i år, så derfor står jeg på litt til. Får da vel litt tid til romjulsscrap også?

Disse julekortene er stort sett laget til venner og kjente her rundt omkring, så de trenger ikke sendes.

Nå står siste innspurt av julepynting for tur. Etter at mandelgrøten er fortært.

Ha en koselig lillejulaften! Og siden dette sikkert også blir siste innlegg før jul, så sier jeg også GOD JUL!!
tirsdag 21. desember 2010

Ny utfordring hos Scrappekammeret.

I dag er det den store vaskedagen! Vel, ikke så altfor stor, jeg overdriver ikke denne julevasken altså. Tak og vegger får stå i fred, men litt støv må fjernes fra gulv og benker og bord og bilder og vinduskarmer... osvosvosv.

Men en liten pause må være greit. Litt kaffi og bloggrunde. Kos.

I går kom vi med en ny utfordring hos Scrappekammeret. Det er kanskje ikke så mange som setter av tid til scrapping nå i siste innspurt før jul, men jeg har iallefall planer om å kose meg med scrapping i romjula! Til denne utfordringen skal dere la dere inspirere av en mat/kakeoppskrift! Jeg lot meg inspirere av pepperkaker!


På dette kortet har jeg brukt pepperkakepapirer fra Papirdesign! De er så flotte! Blomstene kommer fra Kort&Godt, og så har jeg brukt min nye McGillpunch til å lage greinene med.

Ønsker alle en god siste innspurt og en strålende fantastisk jul!!

søndag 19. desember 2010

Bursdagskort

4.søndag i advent! Og jeg har startet dagen med å lage to kort!

Og et av dem er et bursdagskort! Noen har jo bursdag i desember også, og de trenger absolutt ikke få julekort.

Nå er kortet ferdig, og 7åringen er snart på vei til Lekeland! Det blir sikkert kjempegøy.


Papirene på dette kortet er fra BoBunny! Så herlig fargerike. Og jeg gleder meg skikkelig til å lage noen herlige LOer med disse.

Vel, så er det tilbake til julegreiene. Satser på å lage pepperkakedeig og planlegge juleinnkjøp i dag. Ha en strålende dag!

tirsdag 14. desember 2010

Det nærmer seg...

Jammen ikke lenge til jul nå! I dag skal jeg sende mann og barn til badeland, og så skal mor handle inn resten av julegavene. Det er jo forstatt mange dager igjen, men uansett greit å bli ferdig snart.

Greit å bli ferdig med julekortene også snart, så derfor står jeg på.


I dag har jeg fargelagt stempeltrykk, koselig småpirk... Tre kort ble det til slutt. To med Magnoliaengler og en søt liten mus... 

Papirene er litt rester, litt Papirdesign og litt fra Tim Holtz.


Dere legger kanskje også merke til at jeg har blitt litt flinkere med flat pynt på kortene mine... hehe. Her har jeg brukt snøkrystallen fra Spellbinders, Retroflower, halvperler fra Kort&Godt, bling fra Prima, min nye EKbladpunch, og så har jeg laget en blomster med Tissue tape etter inspirasjon fra Tim Holtz.


Og forresten så har jeg vært på en supertrivelig bursdagspengeshopperunde hos Familieminner!! Og der ble nye spellbinderdies kjøpt inn... derfor alle de runde og scalloped-formene her, ja... Det dukker vel opp diverse annet nytt på prosjektene mine fremover også...

Nå har jeg noen flere stempeltrykk å fargelegge, så det blir litt kos innimellom julegaveshoppingen også.

Ha en koselig dag! Og tusen takk for hyggelige kommentarer som dere legger igjen i bloggen!

tirsdag 7. desember 2010

Flate julekort...

Jeg har laget noen nye julekort, og denne gangen har jeg laget dem helt (iallefall nesten) flate, slik at de skal bli enklere å sende i posten.

Vi har kommet til den tiden på året da det knapt er dagslys i det hele tatt, og det er derfor ikke så skrekkelig lett å ta gode bilder, men her kommer iallefall et lite utvalg. 

Jeg har brukt av de nydelige julepapirene til Papirdesign! Digger dem! Pynten er stort sett stanset ut, punchet ut eller klippet ut... I tillegg til hyssing.

Jeg har fortsatt noen julekort i produksjon, så kanskje det kommer flere...

Ønsker dere alle en strålende dag! Tusen takk for at dere stikker innom, og legger igjen så mange hyggelige kommentarer!

søndag 5. desember 2010

Lag et julekort!

I dag er det tid for en ny utfordring hos Scrappekammeret! Og denne gangen vil vi at dere skal lage julekort! Regner med at mange er igang med den jobben allerede! En koselig adventsaktivitet.

Etter at jeg ble ferdig med dette kortet kom jeg frem til at jeg nok vil trenge noen som er litt flatere også... litt enklere å sende i posten. Men noen kort skal jo overleveres personlig, og da gjør det ingenting at de bygger litt...


På dette kortet har jeg brukt nydelige papirer fra Papirdesign! Virkelig koselige papirer synes jeg! Ellers kommer blomstene fra Kort & Godt og Petaloo. Det røde båndet var en liten rest jeg hadde liggende, skulle jammen ønske jeg visste hvor det kom fra.

Håper alle får en kjempekoselig 2.søndag i advent! Og ta gjerne en tur innom Scrappekammeret og delta med julekortet ditt!

torsdag 2. desember 2010

Speglande glatt

Nok en LO fra stafetten. De siste avstemmingene nærmer seg slutten, så nå er det snart over for denne gang. 

Til denne oppgaven så fikk vi tildelt en tittel. Min var Speglande glatt. Mannen i huset ble selvsagt fornøyd for at mor scrappet på nynorsk... hehe...


LOen er laget med vinterpapirer fra Vibeke Spigseth; NYDELIGE! Og i tillegg har jeg brukt et papir fra Tim Holtz. Pynten er enkel, halvperler fra Kort & Godt og snøkrystaller fra Spellbinders - og noen bradz.

Bildene er fra en høsttur vi hadde rundt vannet på Skaret. Der fant vi årets første is, og den viste seg å være SPEGLANDE GLATT!

Ha en strålende dag!