søndag 28. november 2010

Einar utegutt

Min yngste sønn er en utegutt. Han protesterer alltid villt når det kommer forslag om å gå inn for å spise eller lignende. Det eneste som muligens kan lokke han inn er en tur i snekkerboden...

Jeg laget denne LOen til scrappestafetten. Og ville at det skulle være en fargerik LO. Oppgaven var å ha med ordet VIL i tittelen.

Slik ble LOen min.


Og så kan jeg nå nevne at jeg er ferdig med oppgaven min. Usikker på om jeg er helt fornøyd, og om jeg egentlig har svart på oppgaven... Men jeg har da vært i Roma, så det er kanskje ikke så farlig. hehe... Uansett deilig å være ferdig. Skulle jeg stryke så ville det være første gang jeg stryker på noe. Kan jo være en grei erfaring det også?

Ah... gidder ikke tenke på det. 

Koser meg med litt scrapping isteden.

tirsdag 23. november 2010

Flere stafettLOer.

Stafetten nærmer seg slutten. Har fått scrappet en hel masse. Sitter med noen oppgaver nå, og en av dem er jammen vanskelig! Håper jeg kommer i mål med alle.

Disse er avstemmingene ferdige på. Ikke like fornøyd med alle, men slik blir det vel både når man scrapper til konkurranser og ellers også.Jeg sitter egentlig og skriver på denne eksamensoppgaven som skal leveres til helga. Har tatt et lite kurs, og må levere seks sider med lure tanker... Går ikke like kjapt som den gangen da jeg var student, men skal vel komme i mål. Greit med noen pauser med scrapping innimellom da...

Ha en strålende dag!

søndag 21. november 2010

Hurra for meg!

I dag har jeg bursdag! Hurra! Og dette har vi feira hele helgen, med venner i går og familie i dag... Nå er festen over, og freden er i ferd med å senke seg i huset. Det har vært en strålende helg, jeg har virkelig kosa meg. Ikke ofte jeg tar meg bryet med å feire meg selv, men dette frister til gjentakelse... Så kanskje...

Men jeg fortsetter feiringen litt her inne med å avsløre at jeg nå har blitt med i designteamet til Scrappekammeret! Så gøy å bli valgt ut! Hurra igjen! Gleder meg kjempemasse til å være med i den gjengen, og håper mange vil hive seg med på utfordringene vi kommer med fremover.

Mitt første DTbidrag kommer her. Det handler om ventetid, og dette inspirerte meg til å lage denne LOen.


Det er jo ikke tvil om at de aller lengste minuttene er de aller siste før noe skal skje...

Her har jeg brukt julepapir fra 3ndypapir, notepapiret er et stort gavepapir jeg kjøpte i Roma. Blomster og embalasje fra Prima, og det søte julestempelet er fra Storyteller. Og så har jeg malt med gesso og embosset for å få frem en litt vinterlig stemning.

Premien denne gangen er GlueDots, noe alle scrappere trenger, så sleng dere med!!


Ha en strålende kveld!

fredag 19. november 2010

Tror nesten jeg dåner!!


Jeg har laget en LO om meg selv! Og ikke bare det - det er den ANDRE i år!

Nå ble riktignok denne laget litt på tvang i scrappestafetten, var jo liksom ikke slik at jeg kom på det HELT av meg selv... men den er om meg selv, så det så!

Bildet er noen år gammelt, finnes ikke så mange bilder av meg nemlig... Og det er tatt på Raudøya. LOen handler om hva jeg ønsker meg... og det er disse fire tingene;

1)mange gode år sammen med Trond-Are, 2)friske, trygge og lykkelige barn, 3)gode venner - 4)og masse herlig scrappetid!

Ha en strålende kveld.

Burde vaske, rydde eller noe slikt, men skal scrappe!


tirsdag 16. november 2010

Ikke alle teltturer varer så lenge...

... bare fra leggetid til sovetid. hehe

Til oppgave fire fikk alle tildelt en farge. Min var grønn.

Og slik ble denne til. Noen av tingene jeg brukte var alt grønne. De som ikke var det ble malt med grønn dabber, grønn glimmer mist og grønn crackle paint.


Nå skulle jeg egnetlig kosa meg med oppgave 7 og 8, men jeg er så forkjøla, hoster og hoster... så jeg tror det blir sofakroken og strikkepinner isteden.


Ha en fin kveld.

Håper dere slipper hoste...

mandag 15. november 2010

Oppgave 3

Det går unna i scrappestafetten, jeg er akkurat ferdig med LO nr 6, og nå så jeg at oppgave 7 var lagt ut.

Det gjelder å stå på her.

Denne LOen laget jeg til oppgave 3. Da skulle vi bli inspirert av et bilde. Jeg ble inspirert av oppsettet og fargene. LOen er av Idunn!


Papiret er fra Studio2Mers (tror det skrives omtrent slik.) og fra BG. Ellers har jeg brukt blomster fra Kort og Godt, kaffefargede tags, bånd og blonder, mesh og Dottie Ann, bølgepapp og mist og maling.

Håper alle får en strålende dag! Selv har jeg en liten eksamensoppgave å skrive, så her er det bare å stå på!fredag 12. november 2010

En firkantet LO


I oppgave 2 i scrappestafetten var min utfordring å bruke firkanter. 

Og da ble denne LOen til! Den handler om minstemann som ganske tidlig begynte å telle. Og inspirert av søsknene sine så ville han helst telle med STORE tall. 12, 13 og 14 var hans favoritter!

Jeg digger disse søte monsterpapirene! Jobbet virkelig hardt for å skaffe nye da jeg gikk tom sist. 

Håper alle får en strålende kveld. Med eller uten scrapping.

onsdag 10. november 2010

Scrappestafetten er i gang igjen!

Og jeg har meldt meg på denne runden også. Jeg sitter nå med oppgave fire... Den blir foreløpig ikke helt som jeg hadde sett det for meg, så jeg er spent på hvordan den ender opp.

Men avstemmingen på første runde er over! Og den vant laget mitt! Med min LO!! Tjoho! Så gøy!

Her er LOen min. Oppgaven min var å scrappe barnet mitt, og jeg scrappet nyfødtEinar. 


Papirene er fra WebsterPages. Blomstene er litt Prima, litt Magnolia og noen som kommer fra Ebay. Stempelet er ett av mine siste kjøp, dåpsstempel fra Papirdesign.

Jeg får skynde meg tilbake til oppgave fire... bør bli ferdig i kveld nemlig.

mandag 1. november 2010

Julebilder...

Jeg scrapper julebilder! Det er bra, for det betyr at jeg ikke ligger et helt år etter med bildene mine... På den andre sider scrapper jeg jo slett ikke kronologisk, så da er det gjerne ikke så skrekkelig bra likevel. Men det er jo koselig med jul, og fint å varme opp litt med fjorårets julebilder.

Den første her er av Idunn som fikk Ipod til jul i fjor. Til sin anti-apple-fars store fortvilelse. Det kommer gjerne frem på bildet her også, at den ene er mer positiv enn den andre.


Til denne LOen har jeg funnet inspirasjon på nettet et sted. Jeg har nemlig liftet noen... Jeg husker bare ikke hvem! Men når jeg finner ut av det skal jeg straks komme med informasjonen!


Den andre LOen er om Einar, og lekekjøkkenet han fikk til jul i fjor. Han sovna nemlig, så han fikk ikke med seg monteringen. Så det var så stas å stå opp 1.juledag!


Ønsker alle en strålende dag!