torsdag 28. oktober 2010

Lim det!

Hvordan kan egentlig en scrapper klare seg uten lim?? Umulig... Jeg så en gang noen som ble utfordret til å lage en LO helt uten lim, og jeg kan erindre at jeg tenkte det var umulig. Det viste seg å være mulig, men kan jammen ikke ha vært helt lett.


Jeg bruker lim, i mengder. Akkurat nå er jeg nesten tom for min favoritt flytende, og det stresser meg bittelitt.


TJSC har nå en utfordring som handler om lim. I ulike varianter. Ikke så lett å se alle variantene jeg har brukt her, litt av poenget med lim er jo at det ikke skal synes etterpå synes jeg... Men her har jeg altså brukt glue dots, glue dots pop up, glossy accents, zip dry og photo tape.


Når det gjelder kortene så har jeg kastet meg på tree shutter card bølgen. Veldig gøy å lage. Jeg laget først et jeg skal gi bort selv, så ble jeg spurt om å lage tre til en dame som har blitt bestemor til tre på kort tid. Nå er to av dem ferdig, jeg har bare ett igjen... Det ligger ulimt på bordet nå.


Utfordringen til å lage babykort gav meg forresten en helt åpenbar mulighet til å kjøpe disse utrolig søte babystemplene fra Magnolia. Helt til å spise opp! SMASK!


Skulle noen lure på noe, hvor ting kommer fra og slikt, så bare spør... 


Ønsker alle lesere en strålende dag, og benytter også anledningen til å takke og bukke for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen! De betyr masse for meg!


Og så litt herder og ære til meg på slutten! Jeg ble Broggis sin dille denne uka! Tusen takk!

Klem!!

søndag 24. oktober 2010

Hei igjen!

Oj, det har vært en lang bloggpause... Men jeg har likevel fått produsert litt, det har stort sett gått i kort.

Men i går satte jeg meg ned med skissa til skissedilla. Nå spørs det bare om jeg rekker å legge ut innlegget mitt i tide!



Bildet er av Idunn fra 17.mai 2009. Nydelig, ikke sant??

Håper dere får en fin kveld. Her i huset ser mannen fotball, så jeg skal få scrappet litt...

fredag 15. oktober 2010

Gjestedesigner hos Thats just so cute!!!

I dag er jeg gjestedesigner hos Thats just so cute! Virkelig en ære å bli spurt, og jeg kosa meg kjempemasse med prosjektet! Og det var jammen morsomt å se DT sine løsninger på min oppgave!

Håper mange vil slenge seg med på oppgaven! Som lyder som følger; Lag en LO der pynten du bruker gjenspeiler den historien du ønsker at LOen skal fortelle. Og skulle du være en kortlager, så lag et kort der pynten viser hvem som skal få det!

Her kommer min løsning på min egen oppgave. Planen min var at LOen skulle vise kontrastene i livet til sønnen min som har hatt kreft fra han var 4,5år til nå når han nettopp fylte syv. Jeg laget LOen akkurat i den perioden da vi skulle avslutte behandlingen, og vi gledet oss over at han nå skulle slippe ut av dette fengselet og få friheten sin tilbake.


Journalingen og overskriften lyder som følger: Kreft har styrt livet ditt i 2,5 år. Fra du var 4,5-7. Nå nærmer det seg slutten, og vi gleder oss alle med deg! Snart får du friheten din tilbake.


Håper mange vil prøve seg på denne... og premie skal det jammen også bli!

Ha en fin dag!


fredag 8. oktober 2010

En krøllete LO

Denne er laget til scrappemaraton, og oppgaven var å krølle i vei!

Vel, det har jeg gjort... Jeg har også farget tags og blonder i kaffi. Ellers er papirene fra Panduro, blomster fra Prima og Kort&Godt. Og rammen er fra MF.

Jeg ahr skrevet 9 i den lille rammen fordi bildet er tatt på snuppas bursdag... var ganske sikker på at det var 9årsdagen, men begynner nå å lure på om det kunne vært ti??? Får ta en prat med jenta, og evt reparere skaden etterpå.


Ha en fin dag! Og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen her! Jeg setter utrolig stor pris på dem!

onsdag 6. oktober 2010

To til...

Det scrappes, det scrappes... Herlig når jeg både kjenner at jeg har lyst, og også tid! Nå har de to store barna vært borte noen dager, og da blir det rett og slett litt roligere hjemme. Men i dag kom de hjem, og det var veldig bra det også! 

Disse to LOene er også laget til scrappemaraton inne på scrapping.no.

En oppgave om riving... Her kommer papirene fra Ladybug&Friends, og Maya Design (tror jeg) og blomsten fra Prima.


og en om søm. Her kommer papirene fra Tim Holtz, knapper fra venner og kjente, blomster fra Prima. Og malingen er Crackle Paint.



Ha en fin kveld. Med eller uten House!

mandag 4. oktober 2010

Saman er ein mindre aleine.

For noen år tilbake leste jeg en fantastisk bok! Den var litt tung i starten, men så ble den bare bedre og bedre - og umulig å legge fra seg. Dette var Saman er ein mindre aleine av Anna Gavalda. Denne anbefales virkelig på det varmeste!

I dag fikk jeg brukt tittelen på denne LOen som handler om min mann. Trenger gjerne ikke si så veldig mye mer om den saken da... Verdens beste!


LOen er laget til scrappemaraton. Jeg henger skikkelig etter her, det har nå kommet 24 oppgaver eller noe slikt, og jeg har laget 4...

Her skulle fargene gul, grønn, rosa og blå brukes... jeg har virkelig gjort mitt beste, og skygga unna pastellavdelingen. hehe


søndag 3. oktober 2010

Sjarmtroll

Først av alt; jeg er hjemme igjen. En uke i Roma er til ende! Jeg har hatt det strålende!! For det første ble vi møtt av sommer og sol! Herlig! I tillegg har vi sett myyye flott, spist og drukket godt, hatt godt selskap... En utmerket tur altså. Det eneste som manglet var mannen, men vi får besøke Roma sammen senere! Absolutt en god arena for en kjærestetur også, ikke bare studier!

Nå har jeg hatt noen dager å summe meg litt på, og endelig ble det tid til litt scrapping. Kastet meg over Skissedillaskissa som kom i dag. Flott skisse, og her er mitt resultat.



Jeg har brukt papirer fra BG og ILoveScrap, stempel fra stempelglede, QK og hyssing. Det ble forøvrig ikke handlet mange scrappesaker i Roma, (ikke så mye å finne) men papiret jeg har klistret overskriften på er et nydelig håndlaget papir jeg kjøpte der...

Ønsker alle en strålende dag!