onsdag 30. juni 2010

he ain't heavy he's my brother

Jeg har laget denne LOen til skisse 3 hos Skisseboden. Veldig flott skisse, som det var veldig morsomt å jobbe med!


Bildet er tatt på Montebellosenteret i mars 2009. Vi var der på et rehabiliteringsopphold for familier med kreftsyke barn. Vi hadde en utrolig flott uke, været var virkelig helt enormt bra hele uka igjennom. Dette er den siste dagen, da vi var ute og spiste og tilbragte mange timer i akebakken.

Jeg syntes denne tittelen passet så bra til dette bildet. Idunn dro med glede broren sin opp den bakken, og de hadde det riktig så gøy sammen. Og i tillegg ligger det under at Idunn har båret sin bror på mange ulike måter gjennom de siste årene... både i bekymringer og felles glede. En makeløs storesøster!

Jeg jobbet en del med å finne papirer med utgangspunkt i fargene på bildet. Så her finnes det Prima, HeartfeltDesign, Bazill og Lily Bee Design. Jeg har brukt mine to nye Martha Stewart puncher, Prima perleswirl, Magnoliablomster, roser fra ebay og roseknupper fra Storyteller. Og jammen ble det en dæsj med glimmermist også!


Nå er minstemann i seng, gutta skal spille Wii, Idunn er på besteforeldrebesøk... Så nå ligger forholdene virkelig til rette for en strålende koselig scrappekveld!

mandag 28. juni 2010

Ikke nåkka vondt!

I fjor sommer var vi på vitensenteret i trondheim. Veldig morsomt, og mye spennende å prøve ut.

Rett ved inngangen stod denne spikerstolen, og den måtte selvsagt ungene prøve. Og overraskende nok gjorde det ikke noe vondt å sitte på den! 


LOen er en skikkelig PrimaLO! Papirene, blomstene og pebblesen er alt fra Prima. I tillegg har jeg brukt glimmermist (stemplet med bobleplast med skikkelig store bobler), litt mesh, krystaller fra Magnolia og overlay fra Hambly. Bokstavene er fra adornit og American crafts.

LOen er laget med utgangspunkt i siste skisse fra Skissedilla

Tusen, tusen takk for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen! Og ha en strålende scrappekveld!


søndag 27. juni 2010

En bursdag er til ende...

Ikke i dag men på denne LOen jeg har scrappet ferdig i kveld.

Nå har det vært stille noen dager her i bloggen, dette er pga litt sykehusopphold på noen og hyttetur på resten. Arnstein måtte noen dager på sykehus pga en infeksjon, og resten av gjengen synes det ble så stusselig alene hjemme at vi besøkte mormor og morfar på Raudøya. Dette er verdens allerallerbeste ferieparadis, og vi har hatt det herlig! Selv om været ikke akkurat har vært tipp topp.

Nå er vi hjemme fra både sykehus og øde-øy-ferie, og håper virkelig på bedre tider hva været angår!! 

Denne LOen lå alt på scrappebordet da vi dro, men ble ferdig i kveld. Nyinnkjøpte bokstaver fra Adornit og American Crafts viste seg å være det jeg manglet. (Jeg hadde en skikkelig kosestund hos Familieminner i Spjelkavika på lørdag...) Ellers har jeg her brukt av mine nye Cosmo Cricket papirer! Kjempeflotte, fargerike og passer til scrapping av mine flotte gutter!


Historien bak LOen er Arnstein som sitter på vasken om kvelden på 6årsdagen sin. Vi har akkurat startet oppussingen av badet, og han vasker derfor føttene sine i vasken. Han er riiimelig trøtt, øynene går nesten i kryss.

Og så ser han seg i speilet. Om han lener seg litt frem så ser han seg, om han lener seg tilbake så ser han seg ikke. Og slik blir han sittende lenge! NO! IKKE NO... NO! IKKE NO... Herlig!

LOen er laget til Månedens Inspirator hos ScrappeHuset! Her skal man la seg inspirere av tegneserier. Jeg har derfor laget en fargerik LO. I tillegg har jeg scrappet en morsom historie (synes iallefall jeg... hehe) Og snakkeboble har også kommet med.

Ha en fin scrappekveld! Selv er jeg på vei i dusjen.

mandag 21. juni 2010

Bursdagstid...

Det er så mange bursdager rundt meg for tiden... Og jeg produserer kort i lange baner. Jeg kan jo selvsagt ikke publisere alle her, men dette tar jeg sjansen på.

Søte lille Amalie blir snart to år! Hun leser garantert ikke bloggen min! Og skulle mammaen eller pappaen slumpe til å se det, så får det heller være. Kortet ble ferdig i kveld.

Papirene er fra Ladybug and friends, og Heartfelt design. Ellers er det en Primablomst, noen primaperler, noen hjemmelagde blomster og en Karen Marie sommerfugl.

Og etter at bildet ble tatt rev jeg kantene litt på mønsterpapiret... men gidder ikke ta nytt bilde nå.

Kortet er laget til en utfordring hos Sukkersøtt "VIS OSS HVA DU GJØR I SOMMER!" Jeg skal iallefall feire en hel masse bursdager... derfor bursdagskort fra meg.  Synes også kortet ble litt sommerlig, og passer derfor til en sommerutfordring.

Ha en fin kveld, folkens!

søndag 20. juni 2010

fra sorg til glede

Ny LO fra meg. Jeg har prøvd meg til skissen hos skisseboden. Veldig gøy med utfordringer!! 

Bildet er av Einar i hagen i fjor vår. Han ser ikke helt fornøyd ut akkurat her, noe som egentlig er ganske uvanlig for han. Og da kom jeg til å tenke på den utrolig korte avstanden mellom sorg og glede som barn ofte har. Derfor tittelen.

Papirene på denne er WebsterPages og Cosmo Cricket. I tillegg til noen rester fra litt forskjellig. Blomstene er fra Prima og Panduro. Perlene fra Prima. Monsteret er klippet ut av et 3ndy papir. Nå er det snart ikke flere monster igjen å klippe ut, og jeg er på jakt etter noen som fortsatt har dette papiret inne.


Håper alle får en strålende dag! 

onsdag 16. juni 2010

Til Elisabeth

Nå nærmer det seg virkelig sommerferie! I går var det skoleavslutning for 1.trinn... Vi kom oss ikke avgårde, gutten ble syk, men kort og blomster ble overlevert til læreren. Og i dag håper jeg assistenten på trinnet også har fått kort og blomster fra klassen.

Til henne laget jeg dette kortet


Restepapirer. Sommerfugl fra KarenMarieKlip, blomster fra Prima og StampersHeaven, og bling fra Prima. Ellers har jeg brukt symaskinen min og en MarthaStewartPunch.

Denne gangen har jeg også prøvd meg med noen nærbilder! Kanskje det kan bli en fast greie...



Ha en fin dag.

tirsdag 15. juni 2010

Live 11 år!


Live hadde bursdag og jeg fikk lage kortet. Her har jeg tatt et dypdykk i resteboksen, og virkelig klæsja på med mange lag! Og symaskina har fått prøvd seg.

Motivet er MangaGirl, fargelagt med distress. Blomstene kommer fra en Primapose full av blomster jeg kjøpte en gang for lenge siden.

Ha en fin dag! Selv skal jeg bake kake til sommeravslutning for 1.trinn.

mandag 14. juni 2010

Bursdagskort

Da er bursdagsfeiringen til Arnstein vel overstått. Bursdagsbarnet var svært fornøyd, og det er jo absolutt det viktigste! Tusen takk for alle gratulasjoner!

I dag skulle vi egentlig vært på kontroll hos legen i Ålesund, men på grunn av dette uhellet måtte ferja vi var ombord i snu midt på fjorden... Kontroll utsatt. Håper de som var ombord i ferja som krasjet ikke kom til skade på noen måte. Vi er bare glade for at vi ikke satset på en ekstra tidlig start i dag, da hadde vi nemlig vært ombord i den selv.


Midt innimellom all bursdagsfeiringen i helgen fikk jeg også laget et lite kort. Papirer fra Prima. Virkelig et lekkert papir fra Prima. Tror faktisk dette er første gang jeg synes papiret var så fint at jeg bare måtte kjøpe to av samme sort med en gang. Blomsten er fra Papirloftet, og sommerfuglene er Karen Marie Klip. Stempeltrykket (som jeg akkurat nå ikke husker hva heter) har jeg fargelagt med DistressInk.

Nå skal jeg sette meg ned og lage enda noen kort... Koselig syssel en stille mandagsmorgen det.

Ha en fin uke!

torsdag 10. juni 2010

Skoleavslutningskort...

I dag har jeg laget dette kortet. Minstemann har vært hjemme i dag, med snørr og feber, men litt scrapping ble det da tid til den stunden han sov.


Kortet har jeg planer om å gi til læreren til Arnstein i anledning skoleavslutningen. Hva sier du Marie, godkjent?

Papirene på dette kommer fra Prima. En morsom serie som jeg absolutt liker godt! Den store blomsten er klippet ut fra et WebsterPages ark. De andre storeblomstene kommer fra Kort og Godt. Rosene fra ebay... perlene fra Storyteller. Og sommerfuglen kommer fra KortHobby.

I morgen blir storegutten min 7 år! Helt utrolig hvor fort tida går.


Ha en strålende scrappekveld. Selv skal jeg vaske stua, må forberede inntoget av foreldre og svigerforeldre i anledning den store dagen...

onsdag 9. juni 2010

Minikort

Hei igjen!

Nå har jeg laget kort. Minikort denne gangen, 10x10cm. Ganske morsomt, og så går det fort unna. Rester får man også brukt!

Og kortene kan jo kanskje komme til nytte i ulike anledninger som nå kommer på i tiden fremover.

Bildene har jeg tatt ute i min løvetannfylte hage... derfor denne løvetannen aller først. Egentlig en fin blomst - også som avblomstret. Men o så dominerende! Derfor liker vi den vel egentlig ikke.

Tilbake til minikortene. Her kommer de...









Ha en fin kveld!



tirsdag 8. juni 2010

Resten av Divabidragene mine

... for mai.

Denne er laget etter en skisse... Jeg ble ikke helt fornøyd med denne, men fant ikke helt ut hva jeg ville ha gjort annerledes, så da ble den bare slik.


På den neste var oppgaven å lifte en av mine LOer. Ganske morsomt å skulle lifte seg selv, men jeg ønsket likevel at den skulle bli ganske annerledes. Nytter liksom ikke å ha to like i albumet. Så bryllupsbilde av min søster og mannen sørget for en noe annen stemning enn rotebildet av Einar som skulle liftes.


Så skulle vi inspireres av et bilde av en hvitveis. Jeg fant da frem bilder av Idunn i brudepikekjolen. Rett før hun skal inn i kirka... Dette har hun venta lenge på, endelig skal tante gifte seg! Diktet Symra passet godt til synes jeg!


Og den siste oppgaven var sangen Norge i rødt, hvitt og blått. Og da passet det veldig godt med Einar på 17. mai i fjor. Han var helt overveldet av alt som var å se på den dagen. Særlig ballongmannen med alle der fargerike gassballongene fikk mye oppmerksomhet.


Og siden jeg nå slenger inn en hel masse LOer i ett og samme innlegg gidder jeg ikke ramse opp hva jeg har brukt. Lat... Jatakk. Men om noen skulle lure på noe så er det bare å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan.


Ellers må jeg bare benytte sjansen til å takke for alle de utrolig søte og koselige kommentarene dere legger igjen! Jeg setter utrolig stor pris på hver eneste en av dem! Tusen, tusen takk!

Ha en finfin sommerkveld. Jeg skal benytte tiden til å lage litt kort! Mange spennende anledninger for kort i tiden som ligger foran... Så her er det bare å jobba på!


søndag 6. juni 2010

girl on wheels

Jeg har leika meg. En hel masse! Har virkelig storkosa meg med å lage denne LOen. Veldig artig med pirk, dilldall, maling, mist, stempelsverte, knapper, quick kutz, prima og hjemmelaget... Kunne sikkert dilla enda litt mer også, men man må da bare si stopp til slutt.

Bildene er av Idunn og hennes nye blades. 

Og nå var jeg så klar for å legge den ut at jeg ikke en gang klarte å vente til skikkelig dagslys med å ta bilde... får vurdere om det kanskje må komme nytt bilde i morgen.

Ha en strålende kveld og en god uke!

lørdag 5. juni 2010

UT!!

Vi har en liten tass som bare vil være ute. Hele dagen lang! Og det er da bare deilig. Iallefall når været er slik vi har hatt det i dag.

En liten utfordring i at han finner veien litt for spennende, så her gjelder det å være litt på vakt. Her koser han seg iallefall veldig på sykkel! Greit å være nr tre, da finnes det myyye å leke med. 

LOen er laget til DivaMai. Mye papirer fra 3ndy på denne. Husker ikke i farta navnet på de andre. Men skulle noen lure så skal jeg nok klare å spa dem frem... Bare å spørre.

Håper alle får en strålende søndag!

fredag 4. juni 2010

Så veldig veldig glad i deg!

To av mine håpefulle! I en herlig latter- og knusekos! Godt å se søskenkjærlighet på sitt beste iblant!

LOen er laget til Promarkerkonkurransen på scrapping.no. Gratulerer så mye til vinneren!


På denne er jeg aller mest fornøyd med å ha brukt plast-emballasje-dings fra Prima. Blomster og halvperler fra Prima og papir fra WebsterPages. Glimmermist har jeg også brukt. Bokstavene kommer også fra Webster Pages.


Ha en nydelig kveld!

torsdag 3. juni 2010

Hva gjør deg glad?

Egentlig et utrolig vanskelig spørsmål! Ikke fordi jeg ikke vet hva som gjør meg glad, men fordi jeg ikke helt vet hva jeg skal velge ut! Når jeg kikker gjennom bildene mine så er det utrolig mange som kan passe inn under denne overskriften! Så du skal ikke se bort ifra at det kommer flere LOer under dette temaet.

Dette er nemlig en utfordring som nå går inne hos Thats just so cute

Jeg har laget denne LOen. Den handler om min sønn, og alle utfordringene han har hatt med føttene og gangfunksjonen sin siden han fikk kreft. Dette er noe som har bekymret oss (særlig mor) myyyyye de siste to årene. Han har nemlig gått, ikke klart å gå, gått, ikke klart å gå, gått.... i maaaange runder siden han ble syk. 


Jeg blir utrolig glad når han går på sine egne bein! Det er så viktig for ham, og for at han skal kunne henge med i leken sammen med kompisene sine på skolen... Og det er ikke tvil om at han her er stolt av seg selv også. 

LOen er laget med papirer fra Prima, Maya Design, Hartfeltdesign og siste bittelille rest av mitt nyeste favorittpair fra 3ndy! Snøkrystallene er stanset ut med Spellbinders.

Ha en fin dag! Jeg må absolutt rydde huset litt før jeg igjen kan sette meg ved scrappebordet og kose meg.

tirsdag 1. juni 2010

Brummpinner

Sommerlige bilder inspirerer nå om dagen! Tenk at været har blitt så utrolig strålende!! Herlig! Nå skal jeg veldig snart ut i sola... 

Men først denne LOen. Jeg har scrappet bilder av Einar og Onkel Ole på tur i Moldemarka. Papirene er fra WebsterPages og 3ndy. Lekre og sommerlige begge deler!


Ellers har jeg brukt min selvproduserte blomst, en pinne, litt mist og stempel.

Nyt vår/sommerdagen!!