fredag 30. april 2010

Lerret på veggen


Da har min Tro, Håp og Kjærlighets-lerret kommet opp på veggen. Ganske fornøyd. Og blir nok enda mer fornøyd når kommoden under blir hvit.


She's so cute 5

Ny utfordring hos Thats just so cute. Utfordringen var å samle sammet et kit av stæsjet mitt... rester og slikt. Det var jo en utfordring som passet godt inn i min "bruke restepapir" periode. Vel, her kommer mitt bidrag.

Kit:


Ferdig LO:


Bildene er fra Kardemommeby sist sommer. 

torsdag 29. april 2010

Du utvider radiusen

Jeg scrappet denne LOen til en konkuranse på scrapping.no. Utfordringen var å scrappe et hverdagsbilde. Jeg hadde dette morsome bildet av Einar... Det er tatt rett etter at han lærte å gå, og begynte å rekke tak i ting som stod litt høyere oppe.


Jeg hadde denne bollen på scrappebordet mitt til rusk og rask, og den veltet han over på hodet... Men han er like blid han! Utrolig at en unge kan være så blid!

Skulle tro det snart var tomt i restepapirboksen, men det er det virkelig ikke... Men også på denne er det restepapirboksen som  har stått for tilfanget. Pluss litt stæsj og forskjellig som jeg skrapet sammen i det jeg holdt på. Ønsket var at den skulle være litt guttete - og kaotisk nettopp slik livet rundt en ettåring kan fortone seg.


Ha en nydelig dag!

tirsdag 27. april 2010

Tro, håp og kjærlighet


Jeg har scrappet tre lerreter som skal henge i stua. De har vært under planlegging lenge, men ble først ferdige i dag. Skjønt de er faktisk ikke helt ferdige enda. Jeg er usikker på hvor pynten på det siste lerretet skal sitte, så det er ikke limt fast enda. Får vente til konsulenten min kommer hjem.


Alt papiret som er brukt på disse er rester, så her er det litt forskjellig. Pynten ellers kommer fra Prima, Melissa Frances, og charms fra rundtomkring.


Tenker dette kommer til å bli lekkert! Men de ble for store til å henge der jeg hadde tenkt de skulle henge, så i kveld får vi flytte dem rundt og se hvor de passer best.


søndag 25. april 2010

bloom, grow

På tide med en ny LO av min nydelige Idunn. Denne har jeg laget med utganspunkt i denne ukes skissedillaskisse. Jeg liker så godt dette bildet av henne, så det passet godt å bruke to helt like.

Papiret er fra Imaginisce, et av mine favorittark, og nå er jeg snart tom!! (Men jeg har heldigvis igjen noen av de andre i samme serien fortsatt...) Ellers kommer chipboarden fra Maya Road, den er malt med gesso og et strøk Distress crackle paint (clear). De store rosene er Prima og de små har jeg kjøpt hos Papir-Hobby. Alfabetet er Magnolia dra QuicKutz.

Takk for besøket! Og nyt våren!!

torsdag 22. april 2010

Grunnen til at jeg scrapper...

Det finnes nok mange grunner til at vi scrappedamer (stort sett damer) scrapper. Ofte tror jeg man starter på grunn av en hyggelig anledning, ny baby, konfirmasjon eller noe slikt. For meg var det ikke slik. Jeg begynte å scrappe da mitt mellomste barn ble fryktelig syk. Han fikk kreft i 2008, og er fortsatt under behandling. det går bra med ham, og vi gleder oss nå over at det bare er 5mnd igjen av en 2,5år lang behandling!

Men jeg begynte å scrappe for å gjøre noe med alle sykehusbildene, jeg trengte å pynte litt på alle de vonde minnene. Og det er ikke tvil om at scrappingen har vært godt for mor. Som terapi å regne.

Men derfor var det ikke tvil om hvilket bilde jeg skulle velge til den siste utfordringen fra ScrappeHuset. Bildet er av sønnen min, han har nettopp kommet hjem etter 5 uker på sykehus, myyye er annerledes. Hele familien vet at vi har tunge år foran oss, og alle må venne seg til en helt ny hverdag. 

Journalingen er som følger; Du ble syk i februar 2008, og du ble bare sykere i dagene som fulgte. Det var kreft... Og vi måtte alle venne oss til en helt ny hverdag.

På denne har jeg brukt papir fra Prima, fikk de i posten i går! Jeg har også brukt blomster og halvperler fra Prima. Ellers er den lille rammen fra Melissa Frances, sommerfuglen fra MayaRoad (tror jeg). Og litt bånd, blonder og en fjær.


Tusen takk for at du titter innom, og takk for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen i bloggen min!

Ha en nydelig dag. Her nyter vi sola! Det er VÅR!

onsdag 21. april 2010

Kreativ sjel!

Denne uka har Lula valgt ut meg som Kreativ sjel inne på scrapping.no.


Her er hva hun skriver om LOen:

Jeg velger meg denne herlige av Mimimusa Først og fremst er det søte bilder og så har hun et kult oppsett! Stilig med blomsterranka 

Jeg takker og bukker, og er nå så heldig at jeg kan smykke meg med dette flotte banneret på bloggen min!


Tusen takk Lula! Dette var utrolig morsomt!tirsdag 20. april 2010

Extra cute 8


Nå har et av stempeltrykkene fra i går blitt til et kort! Jeg har nok en gang dukket ned i restekassen. Papirene er fra BoBunny, bling fra Prima og roser fra ebay. Stempeltrykket er malt med distress.

Og siden Thats just so cute har en utfordring med bruk av stempel så passet jo min distressøving helt perfekt!

I dag skal det endelig scrappes LOer igjen. Bare jeg får rydda huset først!

mandag 19. april 2010

Jeg øver og øver... +award


Jeg har brukt dagen så langt til å øve på distressfargeleggingen min... samtidig som jeg vasker klær. Jeg fant ut at det kunne være lurt å fargelegge det samme stempeltrykket mange ganger, da blir det lettere å se hvor jeg bør gjøre forbedringer. Så, hva synes dere så langt?


Og finnes det noen av dere Moldescrappedamene som har lyst til å gi meg et kurs en dag, så gi meg beskjed! Jeg er egentlig skrekkelig klar for et treff...


Jeg har også fått en award fra Marianne! Tusen takk!


Reglene som følger med er:
1. Give a top ten list of the things that make you happy.
2. Give a top five list over trivia about yourself.
3. Share the award with only five persons and ask them to do the same things.
4. Link the blogs you choose, and link the blog of the person who awarded you.


10 ting som gjør meg glad: Mannen min, barna mine, familieselskap, at vi har et hjem å bo i, og aldri mangler noen ting, at Arnstein snart er ferdig med kreftbehandlingen, scrapping, synge med husorkesteret, lese gode bøker og tanken på at jeg skal til Roma (en gang)

5 ting om meg: Jobber for tiden bare 20%, lager alltid middag til familien, liker ikke å legge sammen tøy, ønsker meg mer scrappeplass, jeg er et familiemenneske!

Og jeg gir denne awarden videre til noen av de scrappedamene jeg besøker bloggene til, og som besøker meg tilbake: Synnøve, Aina, Veronica, Bodil og Randi.


søndag 18. april 2010

Har du lyst på omelett?

I Dyreparken i sommer fikk vi være med inn i soverommene til dyrene, og videre bak for å mate giraffene, sebraene og andre eksotiske dyr.


Dyrepasseren som fulgte oss hadde også med seg et strutseegg som alle som ville fikk lov til å holde. Mulighetene for å lage omelett av egget ble selvsagt diskutert... hadde nok blitt en voldsom omelett.

LOen ble laget til DivaMars, men jeg ble som tidligere nevnt ikke ferdig med alle oppgavene... Legger den derfor heller her.

Ellers bruker jeg denne dagen til å øve meg på å fargelegge stempeltrykk med Distress... Mye søl foreløpig, men jeg har stor tro på at øvelse gjør mester... Kanskje blir det et kort iløpet av kvelden?

lørdag 17. april 2010

Jeg er ikke i Roma altså.

Kom ikke lenger enn til Årø... så var det askestopp. Vi hadde en stund et bittelite håp om å komme oss avgårde i dag, men det skjedde heller ikke. Nå er turen utsatt et halvt år. Så jeg håper da fortsatt på at jeg kommer meg til Roma en gang.

Enn så lenge gleder jeg meg over at jeg i dag fikk brev i posten!! Tjoho! Premien min etter påskekonkurransen kom! Jeg vant et gavekort på 150kr fra papir-hobby. Så nå har jeg bestilt meg noen nye papir!! Gleder meg til de kommer i posten!

Ellers planlegger jeg nå en tur til Familieminner på tirsdag eller noe slikt. Da skal jeg kjøpe meg enda noen nye ark. Gleder meg til scrapping med nye papirer... lenge siden jeg har kjøpt noen, for jeg har jo spart pengene til Romatur, men nå kan jeg med god samvittighet bruke litt!

Ha en strålende nydelig dag!

tirsdag 13. april 2010

Diamantboks

Jeg dekorerte denne boksen til påskekonkurransen inne på scrapping.no. Og denne gangen vant jeg jammen!! Så utrolig gøy! Tusen takk for alle stemmene.


Boksen har nå blitt til et bursdagskort som svigermor skal gi bort i gave. 

Boksen er dekorert med diverse restepapir, roser og roseknupper i tillegg til "diamanten". Veldig morsomt å lage den! Så nå er jeg på jakt etter flere bokser! Skal ta noen flere bilder av boksen både utvendig og innvendig, men først må jeg ta meg av barna her... Syke barn.

Ellers blir nok dette siste innlegg i bloggen på vel en ukes tid... Jeg reiser nemlig til ROMA! Gleder meg veldig! 

torsdag 8. april 2010

Nytt veggbilde!


Jeg slipper å plukke veggbildet ned fra min egen vegg. Nå har jeg laget et nytt til min mor. 

Stempeltrykket er det samme, jeg har satt det inn i en ramme fra IKEA. Den var en gang rød, så malte jeg den hvit - og nå pusset jeg den litt i kantene. Jeg har ellers brukt papirer fra Ladybug and friends og Melissa Frances. Blomstene og perlene er fra prima, rosene kjøpt på ebay. Og i tillegg har jeg brukt en liten blonde og pom-pom-bånd.


Veggbilde


Min mamma har bestilt et veggbilde med dette stempeltrykket på. 

Jeg laget dette en stund før påske, men på forunderlig vis har det endt opp på min egen vegg... Det passet så godt på den spikeren som julekransen min hang på. hihi... Vi har fortsatt ikke hengt opp fryktelig mange ting på veggene etter oppussingen, mangler bokhyller og vil ikke spikre og rote i veggene før vi vet sikkert hvor bokhylla skal stå... Men et veggbilde gjorde seg!

Så nå må jeg vel lage et nytt? Vi får se hva jeg rekker før jeg om en uke reiser til ROMA!!! Trallala!!!

tirsdag 6. april 2010

Morfarkos

Jeg hadde ambisjoner om å få levert Diva i mars, men ble ikke ferdig med alle oppgavene. Men jeg fikk da scrappet noen nye LOer. Dette er lift-oppgaven der vi skulle lifte en nydelig LO av Vibeke74.

Slik ble min løsning.Dette er Einar og morfar som koser seg ved pianoet. Fast innslag i alle besøk...

På denne har jeg brukt bølgepapp, BGpapir, blomster fra prima og litt knapper og slikt. Det er en stund siden jeg laget denne, så jeg husker ikke alt...


mandag 5. april 2010

Et påskeegg til..

..sånn helt på tampen av påska!


Dette er det siste av de eggene jeg laget til påske. Det var med i scrapping.no sin påskeeggkonkurranse. Og endte på en andreplass.


I morgen må jeg vel rydde bort all pynten. Skal bare nyte siste innspurt av påske og påskefri først.

søndag 4. april 2010

Et guttekort til...


Ferdig med enda et guttekort! Laget med restepapir! Faktisk har alle påskens prosjekter hentet papir fra resteboksen. Det har kanskje minket bittelitt?

På dette kortet har jeg i tillegg brukt en Melissa Frances rub-on. De er så søte disse tekstene.

Nå nærmer påska seg slutten. Denne dagen har vært deilig! Og når ungene nå er i seng tror jeg jammen det skal bli litt scrapping på mor!

lørdag 3. april 2010

Et Yoda-kort

Jeg lager for mange jentete kort. Dette viser seg å være et problem i møte med alle guttebursdagene. Kan ikke gi bort blomster og blonder da!

Så nå har jeg tatt meg sammen og laget en rekke guttekort. Et av dem er laget med utgangspunkt i skissa til Nordsalten Hobbyklubb. Dette er deres utfordring #4


Papiret jeg har brukt er et ultrakult StarWars papir fra Creative Imaginations. Bokstavene er fra Basic Grey. Og stjernene kommer fra en eske på scrappebordet... hehe... 

Dette kortet vil vel passe til en guttebursdag? 

torsdag 1. april 2010

Og jeg har fått en award!

Jeg fikk denne fra Marianne. Så koselig! Tusen takk! Sender den umiddelbart tilbake til deg, Marianne! 


Teksten betyr "Dette er en blogg med sjarm".
Awarden skal gis videre til 12 personer.

Jeg er da innom voldsomt mange sjarmerende blogger, synes det er vanskelig å velge ut 12... kommer tilbake til saken! 

Ny LO!

Jeg fikk litt scrappetid i dag, og satte med ned med utfordringen til ScrappeHuset som nettopp kom ut.

Utfordringen var å scrappe hverdagsbilder med utgangspunkt i en skisse.

Jeg fant frem noen bilder av Einar som tømmer kjøkkenskap. Dette var noe han syntes var voldsomt spennende i en laaang stund. Alle kjøkkenkluter, kjøkkenhåndkle, gryter og bakeboller befant seg en lang stund oftere på gulvet enn i skapene sine. Derfor skaffet vi barnesikringer på alle kjøkkenskapene. Vi har ikke hatt bruk for dette til de andre to, så dette var noe nytt for oss.

Papirene på denne LOen kommer fra MyMindsEye. I tillegg har jeg brukt blomster fra Petaloo, swirl i tre fra KaiserCraft og thickers fra AmericanCrafts.